Icoon water

Lekker water op de werkvloer

De watertaps zijn overal in jouw kantooromgeving te plaatsen. En tap je heerlijk lokaal water, maar dan gefilterd, gekoeld en eventueel bruisend.

icoon citroen

Fris én fruitig

Met onze 100% natuurlijke siropen tover je water in een handomdraai om tot een gezond alternatief voor frisdrank.  

icoon geld

Betaalbaar en gemakkelijk

De watertaps van KRNWTR+ besparen inkoop en opslag van flesjes en blikjes water. Je kunt zo jaarlijks veel geld besparen op de inkoop van flessenwater.

Houd je medewerkers fris en fruitig

Met onze strak ontworpen watertaps maak je het drinken van water een stuk aantrekkelijker voor je medewerkers. Ze kiezen en tappen zelf heerlijk lokaal water: gefilterd, gekoeld, met bubbels, of met een gezond smaakje.

En met een KRNWTR+ watertap bespaar je ook nog eens (plastic) afval, CO2 en geld. Duurzaam, lekker en gezond dus.

Ronald van Es, Financieel Directeur, Macaw

We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler op kantoor. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.
siropenbar

De siropenbar: gezonde verwennerij

Leuk om te doen, maar vooral heel erg lekker. Maak je eigen limonade door onze ambachtelijke en 100% natuurlijke limonadesiropen aan je vers getapte water toe te voegen.

Kies aan de linkerkant van de tap je favoriete siroop, gemaakt van kilo’s geperst vers fruit, vers geplukte bloemen en kruiden. Kies aan de rechterkant van de tap of je plat of bruisend water wilt. En voila: een heerlijke, verse, huisgemaakte limonade. Veel lekkerder en gezonder dan de standaard merken. En zeg nou zelf, ontzettend leuk om zelf te tappen!

ontdek de watertaps voor op kantoor

Gezonde keuzes op de werkvloer

Water drinken is hartstikke gezond. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar wist jij dat medewerkers meer water drinken op kantoor wanneer zij toegang hebben tot een watertappunt?

Dat komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar ook de resultaten. Een uitdroging van slechts 2% vermindert namelijk al de concentratie.

Houd jouw team daarom fris en fruitig met een lekker vers getapt glaasje water, of een huisgemaakte limonade met één van onze 100% natuurlijke siropen.

P2184383

Marielle Pluymen, Head Of Hospitality, Dept Amsterdam

Iedereen is enthousiast en tapt de hele dag door water. Zo stimuleren we ook dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor. Door KRNWTR+ besparen we werk aan bijvullen en het ziet er tof uit. Ik zou het zeker aanbevelen.
Volvo nieuwenhuis 2

‘Groene’ waterkoeler bij jullie op kantoor?

Met een KRNWTR+ waterkoeler op kantoor tap je lokaal en heerlijk zuiver water. Het water is extra gefilterd en gekoeld, en voor wie wil, met bubbels. Tap je water lokaal, zo gaan we samen het onnodige gebruik van (plastic) waterflesjes op de werkvloer tegen.

Maar niet alleen het water halen wij van Nederlandse bodem. Onze Dutch Design waterkoelers worden met liefde en aandacht gemaakt in Nederland. Ze bestaan uit duurzame materialen als RVS, CO2 neutraal bamboe en/of gerecycled plastic en zijn energiezuinig.

Daarnaast gaat 5% van onze winst naar initiatieven die de plasticsoep verminderen.

Bespaar kosten op inkoop flessenwater

Oke. Een waterkoeler op kantoor bespaart een hoop (plastic) afval en heel wat onnodige transportkilometers. Maar we hebben het nog niet over de financiële voordelen gehad. In vergelijking met flessenwater is een waterkoeler namelijk een stuk goedkoper. Zo bespaar je niet alleen afval en CO2, maar ook geld. Dit bedrag kan op jaarbasis al snel hoog oplopen. Des te meer collega’s, des te meer je bespaart. 

Bereken hier wat jij kan besparen!

Glazenset_karaf_glas zonder achtergrond 2

Waterflessen en karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350 en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Overzicht siropen 3x_strak-nieuw

Natuurlijke limonadesiropen

We hebben nog nooit iemand ontmoet die het niet leuk vond om z’n eigen limonade te tappen. En dan is dit ook nog eens veel gezonder dan frisdrank.

Puck de Jong, Office Manager, Makerstreet

De medewerkers zijn er erg blij mee. Samenwerking aangegaan om verspilling tegen te gaan, er gingen enorm veel blikjes doorheen. Fijne samenwerking waarin snel wordt gehandeld. Ik zou het iedereen aanraden.

Informatie ontvangen?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan een betere wereld en een goede gezondheid, scheelt het je ook in kosten. Meer weten of wil je een watertappunt huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten. 

    Jouw naam (*)

    E-mail (*)

    Bedrijfsnaam (*)

    Nog een andere vraag of wens?

    Schermafbeelding 2022-11-04 om 10.49.18