San Fransisco bant plastic fles

Het verbannen van milieuonvriendelijke plastic flessen is een stap dichterbij. De raad van ‘supervisors,’ die de belangen behartigt van de San Fransisco en haar burgers, steunt het plan om de verkoop van bronwater te verbieden.

Unanieme steun
Unaniem werd er gestemd voor een verbod voor de wegwerpflessen in overheidsgebouwen. Tegelijkertijd zorgen ze dan ook voor meer tappunten in de stad.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om het klimaat te verbeteren. San Fransisco zal een voortrekkersrol spelen om zich in te zetten voor een beter milieu,” zegt David Chiu, voorzitter. “Ik wil iedereen eraan herinneren dat we nog niet zo lang geleden we niet verslaafd waren aan water uit plastic flessen. Eeuwenlang wisten we gehydrateerd te blijven.

Positief effect
Een doel is dat mensen gaan nadenken over afval. Het verbannen van plastic tassen heeft er bijvoorbeeld al voor gezorgd dat inwoners van San Fransisco herbruikbare tassen zijn gaan gebruiken.

Ook de plastic fles verbannen?
Kraanwater drinken uit een fles van KRNWTR is lekker en gezond en beter voor het milieu. De leuke en trendy kleuren zorgen voor een maakt water drinken ook nog leuk! Onze RVS fles is speciaal ontworpen om kraanwater te drinken. Mooi design, gezondheid en duurzaamheid gecombineerd. Voor bedrijven hebben we speciale waterkoelers op de waterleiding.

Om kraanwater nog lekkerder te maken en een goed alternatief hebben we binnenkort gezonde en biologische siropen.

Relatiegeschenken