Partij 1: enkel kraanwater in overheidsgebouwen

Kraanwater is goed genoeg. Gek genoeg wordt in overheidsgebouwen nog steeds ‘flessenwater’ geschonken. Dat kan anders. Partij één, een nieuwe politieke partij die staat voor ondernemerschap & idealisme, gaat hier direct na de landelijke verkiezingen op 9 juni, werk van maken met Join the Pipe. Doel is het gebruik van kraanwater te promoten, geldbesparing aan te wenden voor schoon drinkwater voor iedereen, en het gebruik van plastic wegwerpflessen tegen te gaan.

Over Partij 1
Partij één staat voor ondernemerschap & idealisme. Voor een economie die dienstbaar is aan mens, dier en milieu. 9 juni zijn de Tweede Kamerverkiezingen, op 10 juni start Partij één met het stimuleren en focussen op ondernemerschap & idealisme. En kraanwater in plaats van flessenwater in overheidsgebouwen is dan een van de eerste actiepunten.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
1Reactie
  • Krispijn Beek
    Geplaatst op 04:17h, 06 oktober

    Dat hoef je niet perse via de politiek aan te pakken. Dat kan toch ook via de mensen van de facilitair management binnen de overheid? Ik zal het idee in ieder geval eens opperen bij de collega’s, al hebben we naar mijn weten alleen kraanwater bij het Ministerie van Economische Zaken. AL kan ik me daar in vergissen.

Geef een reactie