KRNWTR+ in de media

KRNWTR+ wordt mede dankzij haar duurzame verhaal regelmatig opgepikt in de media. Benieuwd naar onze Moments of Fame? Neem een duik in onze selectie van artikelen, radiouitzendingen en TV-optredens.

Schermafbeelding 2021-06-22 om 15.15.48

Editie NL – statement Ronaldo Coca Cola

Wie heeft het niet gezien? Ronaldo die Coca Cola, de sponsor van het EK, zo aan de kant schuift. En voor wat? Juist. Een lekker watertje. Een statement waar wij als KRNWTR+ voor de volle 100% achterstaan. Helaas greep Ronaldo wel naar een single-use waterflesje, maar die zien we voor deze keer door de vingers. Editie NL maakte hier een item over en nodigde ons uit voor gesprek.

STACH siropenbar portrait

Het Parool – Buurt Winkel STACH opent winkel zonder plastic waterflesjes

Buurtwinkel Stach heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Jan Pieter Heijestraat in West. Plastic flesjes voor water en frisdranken zijn vervangen door tappunten van KRNWTR+.

De Ondernemer – Het ultieme doel van Daf Dubbelman van KRNWTR+

In deze videoserie van De Ondernemer – in samenwerking met Exact – worden er  vier ondernemers geportreteerd die thuis én op de zaak gegrepen zijn door cijfers. Deze keer Daf Dubbelman, Managing Partner van KRNWTR+. Hij neemt je mee in de missie van KRNWTR+, dat gepaard gaat met wat schokkende cijfers…

1616413701909

YPCA, De Radiofabriek 

De gasten van De Radiofabriek kunnen voortaan genieten van extra gefilterd, gekoeld & bruisend KRNWTR+ van de tap! Op Wereld Water Dag werd in een speciale uitzending van Let’s Talk Business op New Business Radio de samenwerking bekend gemaakt!

All Sports Radio –  Duurzaam drinken binnen de sport waterflesjes

KRNWTR+  en Almere City FC gingen in gesprek met All Sports Radio over duurzaamheid binnen de sport. Natuurlijk kon de #FlestikChallenge hierin niet ontbreken! Deze campagne is in samenwerking met AlmereCity FC en De Groene Club van de KNVB Het doel is het gebruik van plastic flesjes bij voetbalclubs tegengaan.

Schermafbeelding 2022-02-14 om 18.54.51

RTL –  Mooi duurzaam Nederland 

KRNWTR+ was te gast in een item van ‘Mooi Duurzaam Nederland’ op RTL7. KRNWTR zet zich in om het drinken van lokaal water te promoten. Hiermee wil de organisatie de belasting op het milieu terugdringen. Want meer kraanwater betekent minder productie van plastic verpakkingen, minder transport en minder afval.

Zet een stap in de groene richting met een KRNWTR+ watertappunt

Met een waterdispenser van KRNWTR+ tap je onbeperkt gefilterd, gekoeld en eventueel zelfs bruisend water. De waterdispenser is aangesloten op de waterleiding. Zo drink je lekker fris water zonder de bijsmaak van onnodig plastic afval en transport.

Original vrijstaand op sokkel