Het is onze missie om een frisse wereld te creëren

waarin het tappen van water en frisdrank, zonder afval,

de norm wordt.

Wie zijn wij?

KRNWTR+ is een social enterprise die zich inzet voor een wereld zonder de onnodige verpakkingen en het transport van water en frisdrank.

Social Enterprise?

Social enterprises zijn bedrijven die ondernemen vanuit een drive om goed te doen voor de wereld.

Wat doen wij?

Wij plaatsen Dutch Design tappunten bij bedrijven, horeca en scholen. Uit onze watertap drink je een duurzaam, lekker en lokaal alternatief voor verpakt water en frisdrank: extra gefilterd, gekoeld en met bubbels.

Met onze 100% natuurlijke siropen bieden wij ook een duurzaam alternatief voor frisdrank.

KRNWTR+ richtingaanwijzer Nieuw Klein (vierkant)

Een betere wereld met elke slok.

KRNWTR+ is in 2010 opgericht door twee vrienden. Geïnspireerd door de documentaire Tapped creëerden zij een beweging tegen het gebruik van single-use waterflesjes. Want waarom iets verpakken en vervoeren wat je ook lokaal kunt tappen?

Gewapend met karaffen en duurzame RVS drinkflessen betraden zij in 2010 de Nederlandse markt.

Met passie en vleugje brutaliteit zetten zijn lokaal getapt water op de kaart in de horeca. Dit smaakte naar meer. Met de komst van de Dutch Design waterdispensers in 2018 biedt KRNWTR+ het duurzame alternatief voor wegwerpflesjes water. Ook frisdrank kan lokaal worden getapt dankzij hun siropenbar met 100% natuurlijke siropen.

 

Ondertussen drinken vele organisaties, van lokale ondernemingen tot grote corporates, duurzaam met de tappunten van KRNWTR+. Zo dragen zij met elke slok bij aan een betere wereld. 💙🌍

Maak meer impact met data. Wij maken jouw impact inzichtelijk.

Benieuwd hoeveel plastic flesjes en CO2 uitstoot jullie kunnen besparen?

Omdat te weten, kunnen we op elk KRNWTR+ tappunt onze impactmeter aansluiten. Een gepersonaliseerd dashboard geeft jullie inzicht in de impact, die jullie als bedrijf maken. Het impact-dashboard toont de besparing op het aantal kg plastic, het aantal single-use flessen verminderd en de hoeveelheid CO2 bespaard.

De impact cijfers en resultaten van jouw bedrijf worden in een persoonlijk dashboard weergegeven en kun je delen met anderen.

Impactmeter ipad klein

Deze partijen zijn al aan boord gestapt

50% van de Nederlands vindt dat bedrijven aandacht moeten hebben voor het gebruik van minder calorieën en minder verpakkingen. 

Daar zorgen wij met onze klanten samen voor!

SDG's uitgelicht

Wist je dat je met de producten van KRNWTR+ bijdraagt aan 7 van de 17 Sustainable Development Goals?

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN).

Wil jij eenvoudig jouw kantoor, horecaonderneming of school verduurzamen?