De Feng Shui van een waterkoeler. De Kunst van het juist plaatsen van een waterkoeler

Je komt soms berichten tegen die je aandacht meteen vragen. “Joe Maddon Moves Water Cooler To Improve Feng Shui Of Visitors’ Dugout.” Sporters staan erom bekend om bepaalde rituelen te hebben voor de wedstrijd en ze doen er alles aan om te winnen. Maar de waterkoeler op een bepaalde manier plaatsen dat het invloed heeft op de prestaties van je team? Daar willen we het fijne van weten.

Waterkoeler in de honkbal dug-out
Bij honkbal is een waterkoeler in de dug-out niet ongewoon. Wedstrijden duren vrij lang. De coach van de Chicago Cubs, een honkbalploeg uit de gelijknamige Amerikaanse stad, stoorde zich aan de waterkoeler tijdens een uitwedstrijd en verplaatste deze volgens de Feng-Shui. Wanneer je de dug-out betreedt moet je automatische naar de waterkoeler lopen om even te drinken. Volgens de honkbal coach zijn er onzichtbare krachten die mens en universum met elkaar verbinden. Alleen als je in balans bent met jezelf en met je omgeving, dan pas kan je het beste uit jezelf halen. Dat klinkt nog een beetje zweverig, maar hoe werkt dit dan?

Staat jouw waterkoeler op kantoor wel goed?
In de Feng-Shui wordt water wordt gebruikt om gunstige veranderingen in je leven teweeg te brengen. Als de waterkoeler in de kamer of ruimte verkeerd staat, dan kan het voor meer tegenslagen zorgen. Dat zal de honkbal coach hebben aangesproken. Als je de waterkoeler in de dug-out goed plaatst, dan zou het tot betere prestaties moeten leiden.

De beste locatie voor een waterkoeler
Volgens de Feng-Shui leer kan je een waterkoeler het beste in het noorden, oosten of zuidoosten van een kamer zetten. Dat zou dan voor succes, voorspoed, en algemene vooruitgang zorgen. Het is natuurlijk geen wondermiddel. Het is niet zo dat als de waterkoeler of een waterpartij goed staat in de kamer, dat succes vanzelf volgt. Maar heb je een waterkoeler op kantoor, dan loont het wel om even te checken in welke richting deze staat.

De KRNWTR koeler
Feng-Shui is een eeuwenoude filosofie en handelswijze. Er kan wel een zekere kern van waarheid in zitten. Mensen brengen bijvoorbeeld jaren door op kantoor. Het is dus uiteraard van belang dat de omgeving en ruimte waarin je je bevindt, een positieve invloed heeft op het welzijn van de medewerkers. Niet alleen water is goed voor je, een goed ontwerp draagt een filosofie uit. Door een mooie waterkoeler op kantoor te plaatsen, mooie uitstraling, toegankelijk en van hoge kwaliteit, stimuleer je iedereen om een gezonde levensstijl te cultiveren.

Hoe verging het de coach Joe Maddon, na het verplaatsen van de waterkoeler?
Het verplaatsen van de waterkoeler is geen geheim middeltje dat sporters beter laat presteren. Ook zal water niet op de dopinglijst komen te staan. Maar de Chicago Cubs presteerden dat seizoen uitzonderlijk goed. In 2016 wonnen ze voor het eerst in 108 jaar de World Series. Ze hadden dus dankzij de Feng-Sui, hun talent en hun harde trainen een voorspoedig seizoen, met de minste tegenslagen.

 

Bronnen:

https://thekicker.com/joe-maddon-moves-water-cooler-to-improve-feng-shui-of-visitors-dugout/

http://www.selfgrowth.com/articles/JonSim1.html

http://astro100.xyz/FengShui/8310.html

www.app.com/story/life/home-garden/luxury/2017/11/16/your-home-office-affecting-your-health/858332001/

Geen reactie's

Geef een reactie