Waterfles swarovski

KRNWTR en Swarovski Waterfles

Swarovski en water zijn nauw met elkaar verbonden. Daniel Swarovski gebruikte namelijk het water uit de bergen in Oostenrijk om de kristallen te maken. In het kader hiervan heeft Swarovski deze waterfles onder haar medewerkers uitgedeeld.

Swarovski Waterschool
De waterfles staat in het teken van de Swarovski waterschool. Omdat water tot op de dag van vandaag nog steeds een belangrijke bron is voor Swarovski hebben ze waterscholen opgericht. Swarovski neemt hiermee haar verantwoordelijkheid en draagt bij aan een duurzame wereld.

“Water is voor ons een vanzelfsprekendheid, helaas geldt dat niet in alle ontwikkelingslanden. Water tekort en vervuiling liggen ten grondslag aan menselijke drama’s en vaak zijn kinderen de dupe. Vervuiling en tekort bedreigen hele gemeenschappen en kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. In 2000 heeft Swarovski een waterschool programma gelanceerd en 5 waterscholen opgericht in Oostenrijk, India, China, Oeganda, en Brazilië,” zegt Jacqueline Klappe van Swarovski.

Resultaten
In dit programma draait alles om water, de belangrijkste bron op onze aarde. Scholen krijgen schoon water en hygiënische was ruimtes. Inmiddels zijn 196.000 studenten opgeleid, 2650 scholen bereikt, 2590 leraren getraind en 560.000 mensen bereikt. In het district Bharatpur ten zuiden van New Delhi voert Swarovski in samenwerking met het World Wild Life fund projecten uit om kinderen toegang te geven tot schoon drinkwater.

Ook een KRNWTR waterfles bedrukken?
Wilt u ook een gepersonaliseerde waterfles? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Geen reactie's

Geef een reactie