KRNWTR-biologische-limonadesiropen

Nieuw! KRNWTR +: huisgemaakte limonadesiroop

Hét duurzamere alternatief voor standaard frisdrank. KRNWTR Plus is gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Gezoet met Stevia, ongeraffineerde rietsuiker of agavesiroop. Voortaan geen sinas of cola, maar echte limonade: natuurlijke IJsthee, Vlierbloesem, Rabarber, Gember-Sereh of een van de andere smaken. Bovendien zorg je voor minder transport en verpakking van water, doordat je de limonades ter plekke bereidt.

Echte limonade. 100% home made

De topkoks achter de siropen zoeken naar de originele receptuur van de frisdrank en proberen recepten uit die uit de mode zijn. Zo ontdekken ze pareltjes, waardoor onze limonades smaken, zoals ze ooit bedacht waren; dus ook kruidig, of bitter. KRNWTR+ is een volwassen limonade, ambachtelijk, fris & echt. Goed om te weten…we zijn altijd bezig met nieuwe limonade recepten.

biologische-limonadesiroopAl generaties lang maken boeren fruitsiroop om ook in de wintermaanden te kunnen genieten van zomers fruit. De KRNWTR+ siropen worden volgens dezelfde traditionele methoden gemaakt. Ze bevatten kilo’s geperst vers fruit, vers geplukte bloemen en kruiden, en ze smaken heerlijk echt . Je kunt ze verdunnen tot 1:10. Let op, vanwege de seizoenen zijn niet alle soorten altijd leverbaar.

Lokaal
De limonades zijn allergenenvrij en worden in Amsterdam bereid. De ingrediënten komen zoveel als mogelijk van lokale leveranciers.

Siroopdispenser
Om de siropen te schenken hebben wij een dispenser van hout en staal met 5 non-drips.

Houdbaarheid
De KRNWTR+ siroop is een  natuurproduct, zonder kunstmatige toevoegingen.  Dus, na opening beperkt houdbaar (1-3 maanden).

KRNWTR+ wordt o.a. geschonken via Smaak Bedrijfscatering en bij Landal Greenparks. KRNWTR+ ook bij jouw bedrijf? Mail ons!

 

 

1 Reactie
  • Cat Es
    Geplaatst op 11:57h, 11 februari Beantwoorden

    Geweldig! Hoop dat het overal geschonken zal gaan worden! Succes!

Geef een reactie