OpenGolfTour-watertappunt-rvs-flessen

KRNWTR+ en Open Golf Tour samen tegen plastic flesjes op de golfbaan

Voor het tweede jaar op rij is KRNWTR+ de trotse sponsor van de Open Golf Tour. Samen met de Open Golf Tour gaan we de strijd aan tegen verspilling en vervuiling van plastic waterflessen op de golfbanen. De samenwerking is begonnen in 2020, waarbij de plastic flessen van de golfers vervangen werden door hervulbare RVS flessen van KRNWTR+. 

De KLM Open en de Open Golf Tour zijn twee mooie voorbeelden van grote evenementen, die middels tappunten bezoekers en spelers voorzien van duurzaam water zonder afval. In Nederland zien we inmiddels ook enkele golfbanen die plastic flesjes proberen te verbannen. The Dutch heeft aan alle leden een persoonlijke herbruikbare fles gegeven, die ze bij tappunten in de baan, kunnen vullen met kraanwater.

De organisatie van de Open Golf Tour zal bij golfbanen waar nog geen goede voorzieningen zijn getroffen om plastic flesjes tegen te gaan, deze golfbanen met KRNWTR+ in contact brengen, om zo samen de PET-flessen de banen af te slaan.

In de reeks van 28 wedstrijden zal op zondag 31 mei de finale wedstrijd gespeeld worden en zal bekend worden wie de winnaar is van de Open Golf Tour 2021. De speler die een hole-in-one slaat, krijgt wint een KRNWTR+ tappunt.

Bij KRNWTR+ vinden we het belangrijk dat de hele sportwereld PET-fles vrij wordt. Wij zijn gepromoveerd van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. Want naast onze watertap bij Almere City, zetten we nu ook bij PSV de PET- flessen buitenspel met een uniek tappunt.

Geen reactie's

Geef een reactie