Het nieuwe werken: kantoortrends in een stroomversnelling

Al langer dan een jaar werken we thuis. Wie had dat ooit gedacht? Waar we in het begin allemaal onze draai moesten vinden met de wifi, een extra scherm, geen bureaustoel, je bellende partner en de klussende buurman…. Zien we er nu ook ongetwijfeld de voordelen van in. Geen reistijd, meer flexibiliteit, je eigen bakkie koffie en water uit een glas in plaats van een plastic flesje. Heerlijk! Maar wat kan je straks verwachten op kantoor?

Kantoortrends 2021 
Door Corona zullen kantoren in de toekomst een andere invulling krijgen. Veel kantoren waren al onderweg naar een nieuwe inrichting met onder andere meer flexplekken. Maar na een jaar thuis werken zijn alle kantoortrends voor de komende 10 jaar in een stroomversnelling geraakt. Thuiswerken? Geen probleem. Je eigen werktijden inrichten? Tuurlijk! Zelfs de online meetings gaan ons gemakkelijker af dan ooit. 

Maar ondanks dat, zal fysiek samenzijn altijd een onmisbaar onderdeel van de werksfeer blijven. Herkenbaar, toch? We missen onze collega’s en daarmee de momentjes bij het koffieapparaat (of het watertappunt natuurlijk), een gezellige volle lunchtafel en de uit de hand gelopen vrijdagmiddag borrels. 

Kantoor als ontmoetingsplek
Alles wijst erop dat we na Corona ‘hybride’ gaan werken. Oftewel: een beetje thuis en een beetje op kantoor. Kantoren zullen dan ook meer ingericht worden als ontmoetingsplek. Vaker korte pauzes houden in de koffiecorner voor sociaal contact wordt gebruikelijker en er worden extra hoekjes gecreëerd waarin samenwerken centraal staat. 

Vitaliteit op kantoor
Ook food & beverage zal zich gaan aanpassen aan deze nieuwe kantoortrend. Niet alleen door het sociale aspect, maar ook dankzij de trend vitaliteit. Goed voor jezelf én je medewerkers zorgen is een must. Want zeg nou zelf, jij drinkt toch ook alleen maar zes koppen koffie op kantoor omdat er naast thee amper wat beschikbaar is? Bij een nieuwe wind hoort een nieuw fris concept. Misschien zelfs wel een bruisend nieuw drinkconcept…

Duurzaam drinken op kantoor
Hebben jullie nog plastic flesjes water of frisdrank op kantoor? Dat kan anders. Gelukkig stappen steeds meer bedrijven over naar een duurzaam watertappunt op kantoor. Zo tap je lokaal water dat extra is gefilterd en gekoeld, met óf zonder bubbels. 

Je water een twist geven? Naast bruis- en plat water zijn er ook 100% natuurlijke siropen om je drankje mee aan te vullen. Ook frisdrank kan dus lokaal worden getapt dankzij onze Siropenbar. Een kantoor bespaart hiermee heel wat plastic afval en onnodige transport kilometers. Lekker duurzaam dus. 

Oh, en nog een voordeel: onze tappunten zijn een echte eye-catcher in de koffiecorner. Naast dat het er mooi uitziet, stimuleert het ook het drinken van lokaal getapt (bruis)water. Dat is dus niet alleen duurzaam, maar ook gezond. Klinkt goed toch? 

Wil jij ook een duurzaam tappunt op kantoor? Vraag vrijblijvend onze brochure aan. 

Geen reactie's

Geef een reactie