achterkant glazen waterfles

Één gezicht: www.krnwtr.nl

Vanaf deze week kom je via zowel www.wetapwater.com als www.krnwtr.nl uit op deze vernieuwde site. Een belangrijke stap die is gezet om zoveel mogelijk mensen op dezelfde plek te krijgen. De twee oude sites zijn geïntegreerd tot één geheel: hier vind je nu alles over kraanwater onder één dak.

WeTapWater
WeTapWater is in 2010 opgericht. Destijds als een blog tegen de wegwerpcultuur met als hoofddoel het promoten van kraanwater. Daar kwam naar verloop van tijd ook een Twitter- en Facebookpagina voor. In de zomer van 2011 is uit dat blog vervolgens het merk KRNWTR voortgevloeid. Ook daar kwam een website, een Twitteraccount en een Facebookpagina voor.

Alles KRNWTR
Uiteindelijk waren er meerdere websites en meerdere social media pagina’s die allemaal hetzelfde doel hadden: kraanwater promoten via het merk KRNWTR. Om alles onder dezelfde noemer te krijgen is daarom dit najaar besloten alles onder één dak te brengen. Het is de bedoeling dat het merk op deze manier een duidelijk gezicht krijgt en dat alle informatie op één plek te vinden is.

Site: www.krnwtr.nl
Facebook: www.facebook.com/krnwtr
Twitter: www.twitter.com/krnwtr
Flickr: http://www.flickr.com/photos/krnwtr

Geen reactie's

Geef een reactie