krnwtr drinkfles

De krnwtr bidon is te koop!

Eerlijk is eerlijk: het heeft even geduurd voor ze er waren, maar nu is het zo ver. Met enige trots kunnen we je mededelen dat onze krnwtr bidons in huis zijn, en dat de webshop live is!

De krnwtr bidon

Met de bidon van KRNWTR geef je een duidelijk signaal af: je ontziet het milieu door minder plastic flesjes te kopen (en weg te gooien). Deze mooie, stevige fles is het ideale alternatief voor dure en milieu-onvriendelijke wegwerpflesjes, want je kunt jeĀ  favoriete dorstlesser nu makkelijk overal mee naartoe nemen.

De bidon is gemaakt van roestvrij staal en kan in de vaatwasser.

KOOP HEM NU!
Voor slechts 14,95 euro (exclusief verzendkosten) is deze 0,5 liter RVS krnwtr bidon van jou. Vandaag voor 15 uur bestellen, is morgen al in huis (geldt alleen voor Nederland).

waterdichte dop met karabijnhaak en drinkdop

Twee doppen voor de prijs van een
De krnwtr bidon kost 14,95 euro (exclusief verzendkosten) en wordt standaard geleverd met een sportdop en een 100% waterdichte dop, voorzien van een karabijnhaak.

de bidon wordt geleverd in een mooi doosje

Relatiegeschenk
Ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzaam relatiegeschenk, iets leuks voor in het volgende kerstpakket of als gewoon als attentie voor eigen medewerkers om een duurzamer waterbeleid te stimuleren kan de bidon een uitkomst bieden. Bij grotere aantallen gelden natuurlijk aangepaste tarieven, en bovendien is personalisatie met een eigen logo op de fles of op het doosje mogelijk.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat of voor meer informatie over de mogelijkheden.

Geen reactie's

Geef een reactie