De 10 duurste bronwaters van de wereld!

Het duurste bronwater ter wereld: Beverly Hils 9oH20 Diamant Collection – € 100.000 per fles inclusief 4 glazen.

De volgende waterflessen hebben prijzen die vergelijkbaar zijn met een fles dure wijn:

 Finé (Japan)

Het water in dit 750ml flesje komt van 600 meter onder de Japanse Fuji vulkaan. Je betaalt voor een fles $5, maar je krijgt dan wel een mooie ‘frosted glass bottle’. Voor ongeveer Euro 1 – 1,70  krijg je in Nederland maar liefst 1000 liter kraanwater, dat is ongeveer 0,0017 cent per liter.

Dit is slechts het begin, de volgende watertjes worden alleen nog maar duurder!

TASMANIAN-RAIN_bronwater

Tasmanian Rain (Tasmanië)

Gevangen aan de “edge of world” zeggen ze zelf. Dit regenwater uit Tasmanië heeft de aarde nooit geraakt, de regendruppels worden in de lucht opgevangen en gebotteld. Ook voor deze 750ml betaal je $5.

LAUQUEN-ARTESIAN-MINERAL-WATER_bronwaterflesLauquen Artesian Mineral Water (Andes gebergte)

Lauquen water komt uit het Andes gebergte uit een 1500 meter diepe waterstroom. Het water komt voor het eerst in aanraking met lucht wanneer het in het flesje wordt gestopt, dit pure water kost $6 per fles.

AQUADECO_bronwaterflesAquadeco (Canada)

In deze prachtige fles zit water uit een Canadese bron. In 2007 heeft het water de “Gold Medal” gewonnen voor beste niet koolzuurhoudende water. ($12)

10-THOUSAND-BC_bronwaterfles

10Thousand BC (Canada)

De bron van dit water ligt 3 dagen varen van de Canadese kust. Voor dit water betaal je $14 per 750ml fles.

bling-h20_bronwaterBling H20 (USA)

Populair onder de sterren in Amerika is het zeer dure Bling H20, voor de normale variant betaal je $40. Het water komt uit een bron uit Tennessee, maar de prijs wordt voornamelijk bepaald door de fles. Er is zelfs een fles van $2.600, je krijgt dan wel 10.000 Swarovski Kristallen op je fles. De smaak is zacht en neutraal. Net als kraanwater, maar zonder echte ‘Swarovski Crystals’.

Bling ontving in 2006 de ‘Clear Choice Award’ een design prijs in de USA. De bron bevindt zich in de Smokey Mountains in Tennessee op een diepte van circa 800 meter. Tot de Bling fans behoren onder anderen Mariah Carey, Jamie Foxx and Ben Stiller.

veen-water_bronwaterfles

Veen bronwater (Finland)

Finland staat bekend om het beste water van de wereld te hebben. Veen komt hiervandaan en voor deze fles moet je $23 neer tellen.

FILLICO-FILLICO_bronwater

Filico (Japan)

Dit water komt uit Osaka Japan, en ook hier is een groot deel van de hoge prijs, $219, bepaald door de fles. De flessen hebben namelijk een gouden Kroontje.

KONA-NIGARI_bronwater

Kone Ngari (Hawaii)

Voor deze kleine flesjes water (2 ons) betaal je maar liefst $33,50. Rekenen we dit om naar de standaard maat van waterflessen (750ml) dan komen we op een prijs van $402 per fles! Dit ontzoute zeewater komt van 600 meter onder de grond bij de kusten van Hawaii. Het water zou moeten helpen bij afvallen, is stress verlagend en door het drinken krijg je een betere huid. Het water is voornamelijk te vinden in Japan.

Bron: www.duurste.com

1 Reactie

Geef een reactie