Buurtwinkel STACH gaat voor innovatief drinkconcept van KRNWTR+

STACH opent een nieuwe vestiging aan de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam, en niet zomaar een vestiging… Nee, een vernieuwend, verfrissend en bruisend concept met oog op duurzaamheid. Zo is dit de eerste STACH winkel waar geen single-use (plastic) flesjes plat- en bruiswater meer verkocht worden. Niet alleen water, maar ook frisdrank kan duurzaam en lokaal worden getapt dankzij de samenwerking met KRNWTR+.

Over STACH
Voor wie STACH niet kent, laat ons je meenemen. STACH is dé lekkerste buurtwinkel van Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Overveen en Groningen. Lekker vers, lekker gezond, lekker nieuw, lekker lokaal en ook nog eens gewoon heel erg lekker. ‘Lekker in de breedste zin van het woord dus…’ aldus STACH. Heb je de gemeenschappelijke deler met KRNWTR+ en de 100% natuurlijke limonadesiropen al gevonden?

Geen plastic waterflesjes meer
De plastic waterflesjes worden dus vervangen door een duurzaam tappunt. Zo tap je zelf in een hervulbare fles een heerlijk watertje: extra gefilterd, gekoeld en voor de liefhebber met bubbels. Gewoon lekker water wat goed is voor jou én het milieu. Want waarom iets verpakken en vervoeren, wanneer je het ook lokaal kunt tappen? Dankzij deze ontwikkeling bespaart STACH heel wat single-use waterflesjes per jaar. Lekker bezig dus! 

Liever water met een smaakje? Naast plat- en bruiswater is het dankzij de 100% natuurlijke limonadesiropen ook mogelijk om je eigen lokale frisdrank te tappen.

Sociale verandering 
Maar de primeur van dit duurzame drinkconcept gaat verder dan lokaal je water of frisdrank tappen. In samenwerking met KRNWTR+ wil STACH een sociale verandering in gang zetten: het tegengaan van het onnodige gebruik van single-use flesjes. Iets waar KRNWTR+ zich sinds 2010 voor inzet.

Om deze missie te ondersteunen verkoopt STACH in de nieuwe vestiging ook duurzame waterflessen die onbeperkt bijgevuld mogen worden. “We verwachten dat Nederland klaar is voor dit innovatieve drinkconcept, waarmee we samen met onze klanten impact kunnen maken door het gebruik van plastic flesjes terug te dringen”, aldus STACH.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het nieuwe concept van STACH en de KRNWTR+ siropenbar? De deuren zijn geopend sinds vrijdag 25 juni. Wees welkom aan de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam en tap je hier zelf een duurzaam, lekker en lokaal drankje!

Geen reactie's

Geef een reactie