Aankondiging: Utrechtse KRNWTR award 2014

90% van de horecagasten die om water vragen, bedoelen kraanwater. Door kraanwater (al dan niet gratis) aan te komt een horeca-uitbater niet alleen tegemoet aan de wensen van je gasten, het is ook beter voor het milieu dan bronwater. Kraanwater is net zo lekker en gezond en het zorgt bovendien voor minder plastic afval. Dus beter voor mens en milieu! Daarom gaan Milieudefensie Utrecht en JMA Utrecht in samenwerking met KRNWTR een award uitreiken aan de kraanwater-vriendelijkste horeca gelegenheid in Utrecht.

Met deze verkiezing willen we kraanwater in de horeca in Utrecht op de kaart zetten.

Help jij de kraanwater vriendelijkste horecagelegenheid in Utrecht te vinden? Laat dan via twitter,facebookde KRNWTR-app, of de KRNWTR-website weten in welk restaurant jij kraanwater geserveerd kreeg. Uit al deze ‘stemmen’ kiezen wij er één uit en dat restaurant wint de Utrechtse KRNWTR Award 2014. Hoe meer stemmen een restaurant verzameld, hoe meer kans op de award! Daarnaast selecteren we de horecazaak met de meest lovende reactie.

De winnende horecazaken krijgen een KRNWTR horecapakket, bestaande uit 12 beugelflessen of karaffen (naar keuze)

De start van de stemperiode is zaterdag 22 Maart op ‘Wereldwaterdag’. Wij staan die dag op de Stadhuisbrug in hartje Utrecht om jou en andere inwoners van Utrecht te laten proeven hoe lekker Utrechts kraanwater wel niet smaakt! Kom je langs?

Je kunt je aanmelden via utrecht@milieudefensie.nl

1 Reactie
  • Phyllis Taylor
    Geplaatst op 10:40h, 25 april Beantwoorden

    Ik werk in de Horeca ….mogen wij een glas kraanwater verkopen of is het dan gratis….in zommige zaken kost het 20 cent voor een glas

Geef een reactie