duurzame-rvs-drinkfles

10 Redenen om de Mooiste en Beste RVS drinkfles
van Nederland te kopen

NIEUW: de mooiste en beste rvs fles van Nederland. Je zorgt voor minder plastic afval en je helpt de Plastic Soup Foundation. We geven je nog 10 redenen waarom je deze fles in je tas, op je bureau wilt hebben:

  1. RVS met levenslange garantie: de fles is gemaakt van 18/8 hoogste kwaliteit roestvrij staal. De rvs fles gaat een leven lang mee.
  2. Stijlvol, functioneel en Mix & Match: De fles is sterk en licht en verkrijgbaar in leuke ‘soft touch’ kleuren Dankzij het bijzondere design zal iedereen naar de fles kijken en ernaar vragen.
  3. 100% BPA vrij: We hebben allemaal wel verhalen gehoord hoe BPA lekt in plastic flessen en hoe slecht dat is voor onze gezondheid. Net zoals we gehoord hebben welke schade plastic flessen aan het milieu aanrichten. Met de KRWNTR RVS waterfles weet je wat je in je handen hebt.
  4. Goed schoon te maken en geen vervelende geurtjes: De nieuwe rvs flessen zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit roestvrijstaal. Dat betekent dat je water lekker lang fris blijft en het is geur en smaak vrij. Voor bacteriepopulaties biedt rvs een moeilijke hechtingsgrond.

Mooiste-en-Beste-RVS-flesmizu rvs drinkfles

    1. 100% Recyclebaar: In tegenstelling tot plastic is rvs 100% recyclebaar. Alle elementen waaruit roestvrijstaal is opgebouwd kunnen weer terug gewonnen worden. Sterker nog, RVS is doorgaans al voor minimaal 60% gerecycled.

Bronwater versus kraanwater?

  1. Minder afval: De ontwerpers van de fles zijn fanatieke surfers en vonden het zo zonde om steeds meer plastic in de zee te vinden dat ze herbruikbare, recyclebare flessen zijn gaan maken. Daarbij gaat 5% van de opbrengst van de fles gaat ook naar de bestrijding van de plastic soup in de oceanen.
  2. KRNWTR is goed voor je portemonnee: Voor gemiddeld 15 eurocent (0,0015 euro per liter) krijg je in Nederland maar liefst 100 liter kraanwater. 1 Fles Spa blauw kost bij Albert Heijn ongeveer 1 euro (afhankelijk van de verpakking). Bronwater kost dus per liter meer dan een liter benzine bij de pomp. Een KRNWTR RVS fles kost €22,95 en gaat een leven lang mee

Yes, We Can Be the Change! Dankzij de vrolijke kleuren laat je op een leuke en speelse manier zien dat je gezond en milieubewust bezig bent. De rvs drinkflessen van KRNWTR zijn verkrijgbaar in 7 kleuren in onze shop.

Bekijk de rvs flessen in onze winkel

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie