Meld je aan voor ‘No Impact Week 2011′

No Impact Week is een experiment van een week (6 t/m 13 november) waarin je ervaart wat het verkleinen van je impact op het milieu kan betekenen voor je kwaliteit van leven. Het gaat er tijdens No Impact Week om dat je ontdekt hoe het veranderen van je levensstijl effect kan hebben op zaken als persoonlijke voldoening, gezondheid, geluk en je relatie met vrienden & familie. Het is een uitdaging, ga jij ‘m aan?

Tijdens No Impact Week kijk je naar, en pas je je gedrag aan op het gebied van consumeren, afval, transport, voedsel, energie & water. Dit zijn veel van de onderwerpen waar het om gaat bij het verduurzamen van je levensstijl. Aan de hand van een handleiding ga je elke dag een stapje verder. Ook kijk je hoe je de impact die je wel hebt op het milieu, kunt compenseren. Om een beeld te krijgen van wat No Impact Week inhoudt, bekijk het filmpje of download de handleiding van No Impact Week 2010.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
1Reactie
 • Eugenie Mac Gillavry
  Geplaatst op 23:31h, 22 oktober

  Ik ben altijd al een ‘fan’ geweest van Reduce, Reuse, Recycle and Restyle maar de laatste 2 jaar steeds fanatieker…

  Deels uit noodzaak maar tegelijkertijd en merendeels, uit Bewustwording..

  Het consuminderen gaat me steeds beter af en zelfs mijn dochtertje van 8 denkt bewust mee.!!

  Zo’n week geeft wel een extra uitdaging …

  Wij gaan deze uitdaging aan..

  Ik hoop dat deze NO Impact week voor het milieu, een MAJOR Impact zal hebben ten behoeve van een mentaliteits-verandering van de consumenten EN producenten van onze ‘overdaad’-maatschappij.

Geef een reactie