KRNWTR & Madeblue presenteren een duurzaam verdienmodel voor de horeca:

– 1 liter kraanwater hier, is 1000 liter kraanwater daar –

Kraanwater schenken is beter voor het milieu, maar hoeveel is het ons waard?

KRNWTR & made blue bieden cafés en restaurants een verdienmodel voor het serveren van gekoeld en/of bruisend kraanwater. Als gast betaal je een redelijke vergoeding , € 1,- tot € 2,50 voor een karaf kraanwater, omdat er 1000 keer zoveel schoon drinkwater beschikbaar gemaakt wordt in ontwikkelingslanden.

Als horecaondernemer draagt u een kleine donatie hiervan af. Een win-win situatie voor gast, ondernemer en de wereld.

In 4 stappen naar KRNWTR made blue:

Stap 1: 1.000 L per karaf kraanwater

vraag een eerlijke prijs voor tafelwater met een bijzondere boodschap, zo uit de kraan, gekoeld of bruisend. een donatie van 30ct zorgt steeds voor 1.000 x zoveel water in ontwikkelingslanden, de overige omzet is voor u.

Stap 3: glaswerk en meer

gekoeld, gefilterd of met een bubbel? optioneel voorzien wij in duurzame waterkoelers. Voor op tafel zorgen wij optioneel voor mooie flessen of karaffen met een bijzondere boodschap.

Stap 2: Verras uw gasten

gasten reageren enthousiast op de mooie presentatie en betalen graag een eerlijke prijs: niemand drinkt meer alleen! Zet KRNWTR made blue op de kaart & vraag ons om tafelkaarten, flessenhangers of ander gratis promotiemateriaal.

Stap 4: Deelname is gratis!

deelname is gratis! start vandaag: zet made blue op de kaart en vertel uw gasten over hoe iedere karaf zorgt voor 1.000 x zoveel water elders op aarde; serveren per glas kan natuurlijk ook.

krnwtr-madeblue-advertentie-concept
Menukaart | 1 Karaf kraanwater: € 2,50. Hiemee zorgt u voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.
1.003.560.063

Liter water gerealiseerd!

2.700.000.000

Wereldwijd kampen 2,7 miljard mensen met een tekort aan drinkwater.

Water staat aan de basis van gezondheid, naar school te gaan, te kunnen werken!

 

Inmiddels heeft Made Blue meer dan een miljard liter schoon drinkwater gerealiseerd in ontwikkelingslanden, genoeg om meer dan honderdduizend mensen elk jaar van gezond kraanwater te voorzien. Doordat uw gasten KRNWTR drinken helpt u dit aantal verder te laten stijgen.

780.000.000

Voor 780 miljoen mensen is deze situatie permanent.

3.500.000

Voor 3,5 miljoen mensen per jaar komt hulp te laat.

Partners:

Kraanwater schenken is goed voor het milieu, maar slecht voor de omzet? KRNWTR & Made blue bieden cafés en restaurants een verdienmodel voor het serveren van gekoeld en/of bruisend kraanwater. Gasten betalen nu graag een redelijke vergoeding voor kraanwater, omdat er 1000 keer zoveel schoon drinkwater beschikbaar gemaakt wordt in ontwikkelingslanden.

Het beste drinkwater van de wereld

KRNWTR zet Nederlands kraanwater in de horeca op een aansprekende manier op de kaart zetten. Bronnen zoals Evian, Spa of Chaudfontaine zijn honderden of duizenden kilometers weg terwijl kraanwater een lokaal streekproduct is. Zonder de kosten van verpakking, distributie of opslag. Het gerenommeerde blad Science heeft het Nederlandse kraanwater onlangs uitgeroepen tot het beste drinkwater van de wereld.

Hoe werkt het?

Als horecaondernemer bepaalt uzelf de prijs van het kraanwater en zet het op de menukaart. KRNWTR / Made Blue adviseert een prijs van €2,50 per karaf en €0,50 per glas. De benodigde donatie om 1000 keer zoveel water elders te realiseren is een vaste bijdrage per consumptie ( €0,30 per karaf en €0,06 per glas) en is geen percentage van de omzet. Uw marge is respectievelijk €2,20 of €0,44. KRNWTR / Made Blue ondersteunt u met communicatiemateriaal zoals tafelkaartjes en glaswerk.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail