Leuk initiatief: No Impact Week NL!

No Impact Week is een experiment van een week. Tijdens deze week word je uitgedaagd om stap voor stap te komen tot No Impact op het milieu. Het is de ultieme kans om erachter te komen wat dit betekent voor jouw kwaliteit van leven: kan een levensstijl die beter is voor de planeet samengaan met een leuk(er) leven? Hebben we alle luxe en gemak echt nodig, of kost dit vooral veel geld en tijd?Tijdens No Impact Week kijk je naar, en pas je je gedrag aan op het gebied van consumeren, afval, transport, voedsel, energie & water. Dit zijn veel van de onderwerpen waar het om gaat bij het verduurzamen van je levensstijl. Aan de hand van een handleiding, die je krijgt als je je aanmeldt, ga je elke dag een stapje verder. Ook kijk je hoe je de impact die je wel hebt op het milieu, kunt compenseren.

No Impact Week NL start op zondag 7 november en eindigt op zondag 14 november. Je kan je hier aanmelden. Je krijgt dan per e-mail een link toegestuurd om de handleiding te downloaden.

Op vrijdag is de dag van het water, maar wij vinden het een goed idee om ook op alle andere dagen de deelnmemers tijdens No Impact Week NL aandacht te laten vestigen op de waterproblematiek. Drink zeven dagen lang geen flessenwater, maar ga voor zvndgnkrnwtr! Lees hier meer over de verschillende dagen van de week.

Bekijk hier het filmpje op youtube: No Impact Week NL