#lekkerkraanwater of #geenkraanwater tijdens bloedheet festivalweekend?

Met aangekondigde temperaturen boven de 30 graden, is het belangrijk om dit weekend voldoende water te drinken. Een aantal festivals laat weten extra kranen beschikbaar te stellen voor de bezoekers, maar dat zal helaas niet overal het geval zijn. Laat weten of je wel of geen kraanwater hebt gekregen.

Extra maatregelen
Amsterdamse festivals als Buitenwesten en Milkshake (beide op hetzelfde terrein) laten weten extra tappunten te installeren, waar bezoekers gratis kraanwater kunnen halen.

Niet alleen bij extreem weer
Het is toe te juichen dat zulke maatregelen genomen worden bij extreem weer, maar bij KRNWTR vinden we dat een festival altijd kraanwater zou moeten aanbieden. Gratis of tegen een redelijk bedrag. We zijn momenteel met een aantal festivals in gesprek om te kijken hoe zij dit in de toekomst op een duurzame manier kunnen doen.

Laat je horen
Laat ons via #lekkerkraanwater of #geenkraanwater op Twitter en Instagram weten op welk festival jij was, en of je daar wel of geen kraanwater hebt gekrengen. Zo kunnen wij een lijst samenstellen van kraanwatervriendelijke festivals.

 

Tags: