Vervang het flessenwater op werk door een KRNWTR+ waterkoeler

Waarom water drinken dat verpakt en vervoerd moet worden? Met een KRNWTR+ waterkoeler tap je onbeperkt  lokaal gefilterd, gekoeld en bruisend water. Dat scheelt heel wat plastic afval en onnodige transportkilometers. Lekker duurzaam dus!

Ook je ecologische voetafdruk als bedrijf verkleinen?

Waterdispenser_gekoeld_bruisend

Onze verfrissende waterkoelers

Met onze duurzame KRNWTR+ waterdispensers (leidingwaterkoelers), drink je gefilterd, koud en eventueel bruisend water. Zo verminder je niet alleen de onnodige verspilling van single-use waterflessen, maar ook transport en kosten! We hebben diverse modellen waterdispensers. Dus zeker weten ook een model voor jou!

KRNWTR+ Tapzuil

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend

KRNWTR+ Tafelmodel

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend

KRNWTR+ Original

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend

KRNWTR+ Muurtappunt

Materiaal Recycled kunststof
Leidingwaterkoeler
Gefilterd

Mobiele soda bar

Leidingwaterkoeler
Of op watertank
Gekoeld & bruisend

Siropen bar - 3 smaken

KRNWTR+ Natuurlijke siropen
Gekoeld & Bruisend

Niet zomaar water

Met KRNWTR+ tap van je lokaal water: extra gefilterd, gekoeld en eventueel met bubbels. Ook je eigen frisdrank kan getapt worden dankzij onze 100% natuurlijke siropen.

Daarnaast gaat 5% van onze winst naar initiatieven die de plasticsoep verminderen. Dus terwijl jij geniet wat een lekker watertje, help je direct mee opruimen. Water smaakte nog nooit zo goed!

Help jij mee Nederland verduurzamen?

Duurzaam_watertap_in_horeca

Waterfilter

Onze waterkoelers zijn speciaal ontworpen met een extra waterfilter. De filters zijn voorzien van actief kool in poedervorm, op die manier worden geuren en smaken zoals chloor verwijderd. Ook worden onzuiverheden als asbestvezels, cysten en organismen, tot 0.2 micron uit het water gefilterd. Als laatst worden kleine hoeveelheden zware metalen zoals lood, koper en cadmium ook tot 0,2 micron gefilterd.

Zo wordt je glaasje water nog gezonder!

Unieke watertappunten handgemaakt in Nederland

Wat onze tappunten uniek maakt? Onze Dutch Design waterkoelers worden door onze meubelmakers met liefde en aandacht gemaakt in Nederland. Ze bestaan uit duurzame materialen als RVS, CO2 neutraal bamboe en/of gerecycled plastic en zijn energiezuinig.

De afwerking wordt gedaan door een sociale werkplaats waar het logo van KRNWTR+ er. wordt ingebrand.

Waterkoeler-tafelmodel-bamboe
Waterdispenser_gekoeld_bruisend

Bespaar kosten met een KRNWTR+ tappunt

Een watertappunt is niet alleen beter voor het milieu en je gezondheid, het is ook nog eens goed voor je portomonnee! Ten opzichte van flessenwater kun je op jaarbasis flink wat geld besparen. Bij een organisatie van 25 personen bespaar je al gauw €1000 euro per jaar. Is dat even mooi meegenomen.

Benieuwd wat jij kunt besparen? Check het hier!

Ontdek onze andere producten

Flessen_Karaffen_bedrukt

Flessen en karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350, 500ml en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Siropenhouder_natuurlijke_siropen

Limonadesiropen

Verminder verpakking, afval en transport. Maak je eigen limonade met KRNWTR+. Veel lekkerder dan de standaard merken.

RVS_flessen

RVS flessen

Onze RVS drinkflessen kunnen ook met je eigen logo worden bedrukt. Leuk als gepersonaliseerd personeel- of relatiegeschenk.

Wat klanten over ons zeggen

Watertappunt info?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan een betere wereld en een goede gezondheid, scheelt het je ook in kosten. Meer weten of wil je een watertappunt huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten.

KRNWTR+ Brochure Algemeen