Stop met het inkopen van bronwater en verminder plastic afval en transport

Per jaar worden er In Nederland 300 miljoen waterflesjes weggegooid. Een gedeelte beland in de natuur. Deze single-use waterflessen worden vaak over grote afstanden vervoerd. En dat terwijl we in Nederland water van topkwaliteit hebben.  Stop met deze zinloze verspilling van verpakkingen die we slechts 1 keer gebruiken. 

Huur of koop een KRNWTR-waterkoeler op de waterleiding voor op het werk.  Met heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam. Dat scheelt geld, afval en CO2-uitstoot en het ziet er ook nog eens mooi uit. Wij adviseren je graag het KRNWTR-tappunt dat het beste bij jullie past. 

watertap-waterkoeler-tafelmodel-horeca-kantoor-bruisend
Watertappunt-waterkoeler-tapzuil-bruisend-horeca-werk
gekoeld waterkraan-bruisend-kantoor
waterkoelers-watertappunt-school-muurtappunt

De KRNWTR-koelers: kraanwaterkoelers van hout, staal of rvs.

De KRNWTR waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding en zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout, staal of rvs. Ze zijn veel  duurzamer dan bronwaterkoelers en ze zien er ook nog eens mooi uit. Een KRNWTR-tappunt op het werk, school of in de horeca draagt op een simpele manier bij aan een betere wereld. Drink daarom KRNWTR. Lekker, lokaal & duurzaam.

De beste machines, het leukste verhaal en de meeste service

De ingebouwde waterkoeler is een van de duurzaamste in zijn soort. En geeft ook de beste kwaliteit bruisend water. Meer dan een waterleiding en een beetje stroom heb je niet nodig om te kunnen genieten van een van de lekkerste drinkwaters van de wereld.

Gekoeld, gefilterd en ook met bubbels verkrijgbaar.

Ook deze bedrijven tappen water uit een KRNWTR-koeler:

Ook deze bedrijven tappen water uit een KRNWTR-koeler:

Voordelen KRNWTR-waterkoelers:

  Goedkoper dan bronwater
 Meer water drinken is gezonder
 Minder inkoop, afval en CO2
 Aantrekkelijk design
 Normaal, gekoeld en/of bruisend
 Minder Plastic Soup

Meer water drinken

Wanneer  een KRNWTR tappunt geplaatst wordt, wordt er meer water gedronken (gezonder) en ontstaan er interessante discussies over onze wegwerpcultuur. De plastic bronwaterflesjes kunnen nu de deur uit, want de duurzame KRNWTR-waterkoelers zorgen ervoor dat koel & bruisend kraanwater met trots gedronken wordt.

waterkaraffen-kraanwater-bedrijven-horeca
KRNWTR-tappunt + siropen bij Backbase
KRNWTR-limonadebar

Reacties over de KRNWTR-watertappunten:

“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
``De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.

Vraag de KRNWTR waterkoeler informatie-pdf nu aan:

Naam (*)

Bedrijf (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

Jouw bericht

krnwtr-watertappunt-voordelen
MEER INFORMATIE?
CONTACT
WEBSHOP
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK