fbpx

Minder gesjouw, afval & CO2?  Vervang het flessenwater door een KRNWTR+waterdispenser

Waarom water drinken dat verpakt en vervoerd moet worden? Met een KRNWTR+waterdispenser tap je overal extra gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Minstens net zo lekker, tegen lagere kosten en met minder gedoe, afval en CO2. En dat is beter voor ons milieu! Help jij mee Nederland te verduurzamen? Hiervan gaat 5% naar initiatieven die de plastic soep verminderen!

Waterkoeler-leidingwater-features
“Door de KRNWTR+ waterkoeler hebben bezoekers en collega’s leuke gesprekken over duurzaamheid. En de waterkoeler past ook perfect in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” - Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.
“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.” Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma
social-enterprise-100px

Selectie bruisende & coole waterdispensers:

Met onze duurzame KRNWTR+ tappunten (leidingwaterkoelers), drink je overal extra gefilterd, koud en bruisend KRNWTR+. En zo verminder je niet alleen de zinloze verspilling en transport van single-use waterflessen, maar ook je kosten! We hebben diverse modellen waterdispensers. Dus ook een voor jullie.

KRNWTR+ Tapzuil

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

KRNWTR+ Tafelmodel

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

KRNWTR+ Original

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

KRNWTR+ Muurtappunt

Materiaal Aluminium & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

Mobiele soda bar

Leidingwaterkoeler
Of op watertank
Gekoeld & bruisend
Huren

Siropen bar - 3 flessen

KRNWTR+ Siroop
Met gekoeld of bruisend KRNWTR
Huren
waterfilter lood drinkwater

Waterfilter

Onze waterfilters zijn speciaal ontworpen voor drankautomaten, Post-Mix installaties en watertappunten. De filters gebruiken als filtreermedium actief kool in poedervorm. De filter verwijdert geuren smaken, zoals chloor. Ook filtert hij onzuiverheden tot 0.2 micron, zoals asbestvezels, cysten en organismen uit het water. Het filtermateriaal verwijdert eveneens kleine hoeveelheden zware metalen zoals lood, koper en cadmium tot 0,2 micron.

Naast deze standaard filter kunnen we ook een speciale loodfilter plaatsen. Deze filtert, naast bovenstaand, ook al het lood uit het water.

KRNWTR-glaswerk-flessen-karaffen

Flessen & karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350, 500ml en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Biologische-krnwtr-siropenbar

Limonadesiropen

Verminder verpakking, afval en transport. Maak je eigen limonade met KRNWTR+. Veel lekkerder dan de standaard merken. Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+.

Unieke waterdispensers gemaakt door meubelmakers

Met onze duurzame watertappunten tap je overal gemakkelijk gefilterd, gekoeld en / of bruisend kraanwater. Deze waterdispensers zijn gemakkelijk te installeren op je wateraansluiting. Ze worden handgemaakt door meubelmakers in Amsterdam en zo duurzaam mogelijk geproduceerd en vervoerd. Met een KRNWTR+ tappunt draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar het scheelt ook veel in kosten. Want waarom water van ver halen, als het ook van heel dichtbij kan komen? Lekker lokaal, daar worden wij blij van. Jij toch ook?

Vrijblijvende brochure aanvragen (in 1 minuut)

Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten & andere producten. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Nog een andere vraag of wens?

  Anderen over KRNWTR+

  “Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
  Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
  ``De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
  Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
  “We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.
  × Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday