Minder gesjouw, afval & CO2? Vervang het flessenwater door een KRNWTR+ watertappunt

Waarom water drinken dat verpakt en vervoerd moet worden? Met een KRNWTR+ watertappunt tap je  extra gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Minstens net zo lekker, veel goedkoper en met minder gedoe. Daarnaast bespaar je afval en CO2 en dat is beter voor ons milieu! Ideaal voor bedrijven. Help jij mee Nederland te verduurzamen?

Watertapsysteem_horeca_limonadesiropen_bruisend

Minder gesjouw, afval & CO2? Vervang het flessenwater door een KRNWTR+ watertappunt

Waarom water drinken dat verpakt en vervoerd moet worden? Met een KRNWTR+ watertappunt tap je overal extra gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Minstens net zo lekker, veel goedkoper en met minder gedoe. Daarnaast bespaar je afval en CO2 en dat is beter voor ons milieu! Help jij mee Nederland te verduurzamen?

Watertapsysteem_horeca_limonadesiropen_bruisend
“Door de KRNWTR+ waterkoeler hebben bezoekers en collega’s leuke gesprekken over duurzaamheid. En de waterkoeler past ook perfect in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” - Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.
“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.” Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma
social-enterprise-100px
watertappunten-waterkoelers-bij-v1

Selectie bruisende & coole watertappunten:

Met onze duurzame KRNWTR+ tappunten (leidingwaterkoelers), drink je overal extra gefilterd, koud en bruisend KRNWTR+. Zo verminder je niet alleen de zinloze verspilling en transport van single-use waterflessen, maar ook je kosten! We hebben diverse modellen waterdispensers. Dus zeker weten ook één die bij jou past!

KRNWTR+ Tapzuil

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

KRNWTR+ Tafelmodel

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

KRNWTR+ Original

Materiaal Bamboe & RVS
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

KRNWTR+ Muurtappunt

Materiaal Recycled kunststof
Leidingwaterkoeler
Gefilterd & gekoeld
Bruisend
Huren

Mobiele soda bar

Leidingwaterkoeler
Of op watertank
Gekoeld & bruisend
Huren

Siropen bar - 3 smaken

KRNWTR+ Natuurlijke siropen
Met gekoeld en bruisend KRNWTR
Huren

Waterfilter

Onze waterfilters zijn speciaal ontworpen voor drankautomaten, Post-Mix installaties en watertappunten. De filters gebruiken als filtreermedium actief kool in poedervorm. De filter verwijdert geuren smaken, zoals chloor. Ook filtert hij onzuiverheden tot 0.2 micron, zoals asbestvezels, cysten en organismen uit het water. Het filtermateriaal verwijdert eveneens kleine hoeveelheden zware metalen zoals lood, koper en cadmium tot 0,2 micron.

Naast deze standaard filter kunnen we ook een speciale loodfilter plaatsen. Deze filtert, naast bovenstaand, ook al het lood uit het water.

Flessen & karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350, 500ml en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Limonadesiropen

Verminder verpakking, afval en transport. Maak je eigen limonade met KRNWTR+. Veel lekkerder dan de standaard merken. Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+.

Unieke tappunten voor water handgemaakt in Nederland

Met onze duurzame watertappunten tap je overal gemakkelijk gefilterd, gekoeld en / of bruisend kraanwater. Deze tappunten zijn gemakkelijk te installeren op je wateraansluiting. Ze worden handgemaakt door meubelmakers in Amsterdam en zo duurzaam mogelijk geproduceerd en vervoerd.

Watertappunt huren?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan een betere wereld en een goede gezondheid, scheelt het je ook in kosten. Meer weten of wil je een watertappunt huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten. 

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Nog een andere vraag of wens?

  Anderen over KRNWTR+

  “Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
  Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
  ``De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
  Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
  “We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.