Het eerste merk voor kraanwater

Lekker kraanwater is niet vanzelfsprekend. In Nederland en België (beter bekend als kraantjeswater) gelukkig wel. Logisch dat wij bij blinde smaaktesten kraanwater net zo lekker vinden als bronwater. Waarom importeren we dan eigenlijk bronwater? Laten we ons beïnvloeden door de dure commercials, hippe flessen of mooie etiketten van de bekende bronwaters? Daarom is er nu KRNWTR: lekker water van hier.

Waarom kraanwater?

 • Kraanwater is lekker
  Het water dat in Nederland uit de kraan komt kan moeiteloos concurreren met bron- en mineraalwaters. Wist je dat kraanwater aan 57 eisen moet voldoen, terwijl dit er voor bronwater maar 17 zijn?
 • Kraanwater is duurzaam
  Bronwater heeft driehonderd keer meer CO2 uitstoot dan kraanwater. Voor de productie van een flesje bronwater is bijvoorbeeld 0,25 liter olie en 3 liter water nodig. Doordat veel flesje worden weggegooid drijft er in zee een plastic eiland ter grootte van Frankrijk en Duitsland samen.
 • Kraanwater is goedkoop
  Water verpakt in een fles of pak is minstens 1000 keer duurder dan kraanwater. En dan te bedenken dat kraanwater overal gewoon uit de kraan stroomt.

Bezoek de KRNWTR-winkel

Waarom KRNWTR?

 • KRNWTR is aanstekelijk
  Met KRNWTR laat je op een leuke manier zien dat je kraanwater drinkt en promoot. Omdat er geen klinkers in de naam staan maak je andere mensen nieuwsgierig. Zo heb je direct een mooie gelegenheid om een gesprek aan te knopen over het product.
 • KRNWTR is stijlvol
  De producten van KRNWTR zien er goed uit. Zo kun je met trots uitdragen dat je kraanwater drinkt.
 • KRNWTR is verantwoord
  De producten van KRNWTR zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de drinkflessen gemaakt van roestvrij staal. Door de brede hals zijn de flessen goed schoon te houden waardoor je ze je hele leven lang kunt gebruiken. Zo draag je direct bij aan het inperken van de wegwerpcultuur.

Help mee!

 • Ruil je flesje in voor een RVS KRNWTR fles
  Zo kun je je hele leven met trots kraanwater drinken en ben je voor altijd verlost van plastic bronwaterflesjes.
 • Krijg KRNWTR op de kaart in de horeca
  Via de KRNWTR-kaart kun je zien welke horecabedrijven KRNWTR schenken. Heb jij een café of restaurant gespot die nog niet op onze kaart staat? Laat het ons weten. Ben je zelf ondernemer en enthousiast geworden? Klik dan hier voor meer informatie over KRNWTR in jouw zaak.
 • Drink KRNWTR op kantoor
  Staan bij jouw op kantoor logge watertanks met bronwater? Ruil deze dan in voor de KRNWTR waterkoeler.  Daarnaast is het mogelijk om RVS drinkflessen te bedrukken met jouw bedrijfslogo.
 • Spread the word
  Enthousiast geworden over KRNWTR? Vertel je vrienden erover, like onze Facebook-pagina en volg ons op Twitter.

waterflesjes

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
MEER KRNWTR?
CONTACT
WEBSHOP
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK