KRNWTR op Nationaal Sustainability Congres 2012

Tijdens de 13e editie van het Nationaal Sustainabilty Congres kiest de organisatie bewust voor kraanwater in plaats van dure en milieubelastende bronwaters. In samenwerking met KRNWTR maakt het NSC hiermee een statement tegen de wegwerpcultuur.

Kraanwater in Nederland is lekker, gezond en vele malen beter voor het milieu dan bronwater. Thuis drinkt bijna iedereen het, maar als we zakelijk bezoek hebben of als we er in een restaurant om vragen, voelt het goedkoop aan. Daarom is er nu KRNWTR, het eerste merk voor kraanwater. Met KRNWTR verschuift het beeld dat we van kraanwater hebben van goedkoop naar bewust en duurzaam.

KRNWTR levert voor het congres meer dan 100 karaffen voor sprekers, standhouders en bezoekers. Zijn de karaffen leeg, dan kunnen ze bijgevuld worden bij een van de tappunten met gekoeld water, die door Watercompany ter beschikking worden gesteld. Dankzij wegwijzers kun je zien waar deze tappunten zich bevinden.

KRNWTR is ook een van de genomineerde merken voor de verkiezing van het duurzaamste merk van Nederland. Deze prijs wordt door www.allesduurzaam.nl op het NSC uitgereikt.