KRNWTR gesteund door Byte

De KRNWTR-website en webshop wordt niet alleen gehost, maar ook gesponsord door Byte! Het KRNWTR-project is onderdeel van hun beleid van maatschappelijk ondernemen. Byte is al sinds begin 2013 de hostingprovider van KRNWTR.

Groene hosting
Naast het sponsoren van KRNWTR doet het Byte team onder andere ook aan donaties voor het planten van bomen ter compensatie van de CO2-uitstoot en komt het team voornamelijk met de fiets of OV naar kantoor.¬†Ook doet Byte sinds 2006 aan ‘groene hosting’. Dat betekent dat Byte groene stroom gebruikt om zijn servers te voeden. Daarbij zijn de servers ook uitgerust met energiezuinige chips, waardoor te minder stroom verbruiken dan de goedkopere chipvariant. Lees hier wat Byte nog meer doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Byte- hosting voor professionals
Byte is een hostingprovider met een sterke nadruk op service en techniek en richt zich met name op professionals (webdesigners of bedrijven). Byte is in 1999 opgericht en in de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. De reden voor het succes is zonder twijfel de passie voor techniek en de sterke focus op prettige dienstverlening. Byte is gespecialiseerd in Clusterhosting en Magento hosting.

 

Wij van KRNWTR waarderen de samenwerking met Byte!

Tags:
, ,