Grapedistrict geeft KRNWTR bij de wijn

Sinds begin december maakt Grapedistrict tijdens wijnproeverijen gebruik van KRNWTR karaffen. Rutger de Witte van Grapedistrict geeft hieronder antwoord op een paar van onze vragen.

Waarom water bij wijn?
Wij schenken al jaren water op onze proeverijen. Het is tweeledig. Ten eerste is het belangrijk om überhaupt water te drinken maar helemaal tussen de wijnen door. Ten tweede is water soms belangrijk om even je glas om te spoelen of je mond op te frissen voor het proeven van de volgende wijn.

Waarom karaffen van KRNWTR?
Wij schenken al heel lang kraanwater op onze proeverijen. Dit omdat het water van goede kwaliteit is, maar ook omdat het past bij onze uitstraling. Wij zijn geen traditionele wijnzaak met hele dure wijnen. Wij zijn juist heel erg prijs kwalitatief ingesteld en waar vind je nu een betere prijs kwaliteit dan bij kraanwater?  KRNWTR is een fris merk dat past in deze tijd. Het gaat op een creatieve en leuke manier om met een maatschappelijk probleem en heeft een duidelijk verhaal. Wij geloven dat hierin een match ligt met Grapedistrict.

Wat vinden klanten of eigen personeel ervan?
Het eigen personeel is enthousiast. We hebben veel positieve respons gehad op interne mails m.b.t. KRNWTR. Velen staan achter het concept en de nodige grappen over Bar le Duc zijn al gemaakt.

Het valt niet elke klant direct op. Dat is logisch, want men is tijdens een proeverij toch vooral bezig met wijn proeven. Maar desondanks vragen er per proeverij toch een aantal mensen wat KRNWTR is en waar het voor staat. Ik denk dat het precies is zoals we het van te voren hadden bedacht. Geen grootse verandering, maar details waar sommige mensen gevoelig voor zijn.Alles weten over de subsidie watertappunt voor scholen?

Brochure aanvragen
X