header-kraanwaterdrinken-filter

Maak jij je zorgen over jou drinkwater? De KRNWTR filter voor thuis, zuivert je kraanwater extra. De filter wordt ook gebruikt door sterrenrestaurants om hun water te filteren.

Ons kraanwater behoort tot de beste drinkwaters van de wereld. Maar vertrouw jij het toch niet 100%. En koop je liever flessen bronwater in de supermarkt? Plaats dan de KRNWTR filter op je waterkraan. Hiermee worden zelfs de kleinste onreinheden uit jouw leidingwater gefilterd. Geen reden meer om met bronwaterflessen te sjouwen. Er komt nu nog zuiverder water uit jouw kraan. Zonder de bijsmaak van verpakking & transport.

Het allerbeste drinkwater thuis en geen plastic flessen meer in huis

keukenkraan_filter_kraanwater_3_weg_web

Jouw kraanwater wordt vaker én op meer punten getest dan bronwater. Maak jij je toch  zorgen over bijvoorbeeld chemicaliën of medicijnresten? De concentraties die je hierdoor binnen krijgt zijn een factor duizend lager dan de werkzame dosis. De risico’s bij deze concentraties zijn klein tot verwaarloosbaar.

Wat de langetermijneffecten van blootstelling aan deze lage concentraties van chemische stoffen zijn, weten we niet goed. Vandaar dat er door de waterleidingmaatschappijen voortdurend gewerkt wordt aan minder lozing en nog betere zuiveringsmethodes om blijvend zuiver kraanwater te leveren. Ons kraanwater behoort tot top de top van de wereld. Maar nog niet overtuigd? Dan hebben wij een passend oplossing voor jou: de 3-fasen KRNWTR filter.

bronwater-kraanwater-filter

Over de KRNWTR filter

water drinken familie thuis

Een van de betere waterfilters
De KRNWTR filter is een van de betere 3- fasen filters van de wereld. Het verwisselbare filter zorgt voor kraanwater van topkwaliteit. Alle chemische verontreinigen tot 0,2 mu (=0.2 micron / 0.0002 mm) en bacteriën tot 1 micron (0.001 mm) worden verwijderd. De filter behoudt belangrijke mineralen van water zoals magnesium en calcium.

2 keer per jaar verwisslen

De KRNWTR filter zuivert 3.500 liter drinkwater. Bij een gezin van 4 personen gaat de filter circa 6 maanden mee, voordat hij vervangen moet worden.

 • Extra gefliterd kraanwater
 • Thuis wordt eigen mineraalwaterbron
 • Milieubewust
 • Kostenbesparend

Zo krijg jij je eigen waterbron:

Stap 1:

Je kiest voor een extra kraantje naast je huidige kraan of voor een geheel nieuwe kraan

Stap 2:

Wij installeren het filtersysteem bij jou thuis. En jij geniet van je eigen mineraalwater.

Stap 3:

2 Keer per jaar sturen wij een e-mail dat de waterfilter vervangen moet worden.

Kies een kraan in combinatie met de KRNWTR filter. Compleet systeem vanaf €230, – incl. btw.

waterfilter-thuis

KRNWTR filtersysteem

 • Filterset: €175,- incl. btw
 • Compleet inclusief tapkraan, vanaf  €230,- incl. btw
 • Installatie (optioneel) :  €120,- incl. btw
 • Losse filter: € 74,- incl. btw. 2 Keer per jaar vervangen.

 

krnwtr_ecotap-home-minikraan_web

KRNWTR mini kraan
Naast uw bestaande mengkraan wordt een minikraan gebruikt voor het gefilterde drinkwater.

 • Minikraan € 55,- incl. btw.
 • Verkrijgbaar in chroom en rvs look
 • Complet set incl. filter: € 230,- incl. btw.
krnwtr_ecotap-home-mengkraan_web

KRNWTR 3-in-1 kraan
Deze kraan heeft een separate uitloop, zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het ‘normale’ water. Deze kraan is ter vervanging van uw huidige mengkraan.

 • Uitvoering chroom: € 275 incl. btw
 • I.c.m. Filtersysteem compleet € 450 incl. btw

Luxe KRNWTR 3-in-1 kraan
Deze éénhendelkraan heeft ook een separate uitloop,  zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het ‘normale’ water. Met de zwarte draai-cilinder op de kraan tapt u gefilterde drinkwater.

 • Uitvoering chroom: € 425 incl. btw
 • Uitvoering rvs look: € 455 incl. btw
 • I.c.m. Filtersysteem compleet € 600,- incl. btw
Waarom? 99% zekerheid & beter voor het milieu

De voordelen van de KRNWTR filter

 

  Een van de beste waterfilters
✓  Verwijderd alle chemische verontreinigen
 en bacteriën tot 0,2 mu / micron  (0.0002 mm)
  Met behoud van mineralen
✓  Thuis het zuiverste water
  Minder verpakking & transport

✓  Kostenbesparend

Meer informatie aanvragen:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Jouw bericht

richtingwijzer drinkflessen
Laat de bronwaterflessen maar staan!
bronwater supermarkt

Je hoeft niet meer naar de supermarkt voor water
Dagelijks gooien we in Nederland 1.500.000 plastic flesjes weg. Een groot gedeelte hiervan zijn plastic bronwaterflesjes. Daar wil KRNWTR iets aan doen. Want kraanwater is gezond, lekker en beter voor het milieu dan bronwater, dat verpakt en vervoerd moet worden. Dus voor iedereen de ons kraanwater niet helemaal vertrouwd, met de KRNWTR filter heb je geen reden meer om verpakt bronwater te kopen in de supermarkt.

Zonder water kunnen we niet leven. PROOST

Over drinkwater

Kwaliteitsborging van drinkwater
Drinkwater moet voldoen aan de kwaliteitseisen uit het Drinkwaterbesluit. Hierin worden verschillende normen onderscheiden, zoals gezondheidskundige, geur- en smaak-, bedrijfstechnische en voorzorgsnormen. Drinkwaterbedrijven voeren wettelijk verplichte meetprogramma’s uit om de drinkwaterkwaliteit en de gebruikte bronnen te controleren. De jaarrapportages laten zien dat de drinkwaterbedrijven de wettelijke voorschriften voor de controle van het drinkwater goed naleven en dat het drinkwater in Nederland voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Normoverschrijdingen in drinkwater zijn incidenteel van karakter.

De drinkwaterbedrijven houden in de gaten welke stoffen er in het grond- en oppervlaktewater zitten bij innamepunten voor drinkwater. Nederlandse drinkwaterbedrijven verwijderen het overgrote deel van geneesmiddelen en andere microverontreinigingen uit het drinkwater. Drinkwater bevat nog slechts sporen van deze stoffen.

Is de concentratie van een stof in een drinkwaterbron ontoelaatbaar hoog, dan wordt de inname van water gestopt.

waterfilter-thuis
plastic soup

Mineraalwater. Niet gevaarlijk, wel bedriegelijk
De Stiftung Warentest, de Duitse Consumentenbond, testte 30 natuurlijke mineraalwaters. Daaronder waren 13 merkartikelen en 17 huismerken. Slechts zes waters bleken niet verontreinigd. In de andere 24 werden sporen aangetroffen van landbouwgif, kunstmatige zoetstoffen en medicijnresten.

Warentest benadrukt dat de waarden onder gevaarlijke grenzen liggen en dus geen gevaar voor de volksgezondheid zijn. Wel wijst de organisatie erop dat geen sprake kan zijn van zuiver mineraalwater. De definitie daarvan is immers dat er geen bodemverontreiniging in kan doordringen. De geteste waters kunnen zich echter niet of nauwelijks onderscheiden van drinkwater en zouden daarom beter geen mineraalwater mogen heten.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail