KRNWTR op het schoolplein

Subsidie voor een watertappunt op school. Hoe zit dat?

Naast basisscholen kunnen ook schoollocaties binnen het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs gebruik maken van de tweede ronde van de Subsidieregeling watertappunten 2020-2021. Scholen kunnen nu naast een watertappunt buiten, ook kiezen voor een watertappunt binnen. Voor de volledige regeling is er 2 miljoen euro beschikbaar. De verwachting is dat het in totaal tot zo’n 1000 watertappunten leidt.

75% van de gemaakte kosten
Een schoollocatie krijgt 75% van de kosten vergoed voor aanschaf, aanleg en onderhoud van een (in geval van buiten) of twee (in geval van binnen) watertappunt(en), met een maximum te declareren bedrag van in totaal €2.000 in het geval van een buiten watertappunt en €1.000 per binnen watertappunt (maximaal 2x). Ook kan een school een watertappunt huren. De subsidie kan dan aangevraagd worden bij een looptijd van minimaal 5 jaar.

De inschrijving voor de tweede ronde van de Subsidieregeling watertappunten gaat op 23 september 2020, op Nationale Kraanwaterdag, van start. Vanaf dit moment hebben scholen tot 14 oktober 2020 tijd om hun belangstelling kenbaar te maken via www.mijngezondeschool.nl. Je dient hiervoor een account aan te maken op mijngezondeschool.nl. Uiterlijk op 4 november 2020 wordt de uitslag van de toekenning van de subsidie gecommuniceerd naar scholen.

Vraag de brochure aan met info over de subsidie

KRNWTR-buiten Muur

Het KRNWTR-tappunt voor aan de muur wordt tegen de muur geplaatst. Hierdoor kan er gebruik worden gemaakt van de binnen-waterleiding. Ook is het tappunt robuust en vandaalbestendig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

En ontvang meer informatie over onze KRNWTR-tappunten voor op school.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

KRNWTR partner van JOGG

KRNWTR is ondertekenaar van het akkoord gezonde voeding op scholen 2016-2020