KRNWTR-watertappunt bij jou op school

Een school moet  ook een gezonde omgeving zijn. En daar kan KRNWTR bij helpen! Een KRNWTR-tappunt is een ideale mogelijkheid om kinderen een gezond alternatief te bieden. Frisdranken zitten vol met suiker en kunnen al het verschil vormen tussen een gezond gewicht voor uw leerlingen.

Een watertappunt van KRNWTR kan zowel ongekoeld, gekoeld als gekoeld en bruisend water geven. Zo is er voor iedere school een oplossing. De tappunten zijn robuust gebouwd van staal en hout, daardoor kunnen ze tegen een stootje. Door het bijzondere uiterlijk en het verhaal worden leerlingen gestimuleerd om meer kraanwater te drinken.

Hoezee! Vanaf september 2019 kun je als basisschool subsidie aanvragen voor een watertappunt op het schoolplein. Lees meer over de subsidieregeling

KRNWTR-installatie

Het tappunt is eenvoudig te realiseren. Een wateraansluiting (wasmachinekraan) en stroom (230V) is voldoende.

KRNWTR-communicatie

Het watertappunt met communicatiemateriaal zoals de houten richtingwijzer en informatie posters over suiker en Plastic Soep.

De KRNWTR-tappunten

Onze KRNWTR-tappunten worden aangesloten op de waterleiding en zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout, staal of rvs. Met heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam. Dat scheelt geld, afval en CO2-uitstoot én het ziet er ook nog eens mooi uit.

KRNWTR is ondertekenaar van het akkoord gezonde voeding op scholen 2016-2020.

KRNWTR maakt water drinken leuker op school:

1. Betere concentratie
2. Meer energie
3. Positiever en vrolijker
4. Gezonder gewicht
5. Beter gebit

Maak water drinken leuk & aantrekkelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Inclusief alle informatie over onze KRNWTR-tappunten & andere producten. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Naam School (*)

Jouw e-mail (*)

Telefoon (*)

Wat is je vraag of wens? (*):

Reacties over de KRNWTR-watertappunten

“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
``De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.
KRNWTR-ondertekenaar-gezonde-scholen-jogg

KRNWTR is ondertekenaar van
het ‘Handvest Gezonde Scholen’