KRNWTR-watertappunt bij jou op school

Een school moet ook een gezonde omgeving zijn. En daar kan KRNWTR bij helpen! Een KRNWTR-tappunt is een ideale mogelijkheid om kinderen een gezond alternatief te bieden. Een watertappunt van KRNWTR kan zowel ongekoeld, gekoeld als gekoeld en bruisend water geven. Zo is er voor iedere school een oplossing. De tappunten zijn robuust gebouwd van staal en hout, daardoor kunnen ze tegen een stootje. Door het bijzondere uiterlijk en het verhaal worden leerlingen gestimuleerd om meer kraanwater te drinken.

KRNWTR-tappunt-op-school-gekoeld-leidingwaterkoeler
Portfolio-leidingwaterkoeler-muurtappunt-vergaderlocatie

De KRNWTR-tappunten

Onze KRNWTR-tappunten worden aangesloten op de waterleiding en zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout, staal of rvs. Met heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam. Dat scheelt geld, afval en CO2-uitstoot én het ziet er ook nog eens mooi uit.

KRNWTR is ondertekenaar van het akkoord gezonde voeding op scholen 2016-2020.

KRNWTR maakt water drinken leuker op school:

1. Betere concentratie
2. Meer energie
3. Positiever en vrolijker
4. Gezonder gewicht
5. Beter gebit

Vraag nu onze brochure aan:

Inclusief alle informatie over onze KRNWTR-tappunten & andere producten. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Naam organisatie (*)

Soort organisatie (school, bedrijf, horeca, anders) (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

Wat is je vraag of wens? (*)

Klanten over KRNWTR

“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
``De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.
KRNWTR-ondertekenaar-gezonde-scholen-jogg

KRNWTR is ondertekenaar van
het ‘Handvest Gezonde Scholen’