roc-waterkoeler-school-water-gekoeld-watertappunt

Een watertappunt op school

Een school die over zorgt dat er voldoende watertappunten zijn, verbetert het gedrag van de kinderen. Kinderen die namelijk water drinken, drinken geen frisdrank. Suiker is een van de oorzaken dat kinderen zich slecht gedragen (ze worden hyper). Een watertappunt op school zorgt ook voor minder kinderen die de klas uit gestuurd worden.

Een watertappunt van KRNWTR kan zowel ongekoeld, gekoeld als gekoeld en bruisend water geven. Zo is er voor iedere school een oplossing. Het tappunt is aantrekkelijk, waardoor leerlingen gestimuleerd worden om er gebruik van te maken.

watertappunt-school-communicatie

Het watertappunt met communicatiemateriaal zoals de houten richtingwijzer, informatie posters en eventueel waterflessen voor leerlingen.

Uniek watertappunt op school

Kraanwater is niet altijd overal even fris beschikbaar op school. Vaak ook helemaal niet. Met een interessant en leuk watertappunt maak je als school kraanwater drinken aantrekkelijker voor kinderen. Het tappunt is eenvoudig te realiseren.

rvs-waterflessen

Rvs waterflessen voor de leerlingen

Als u de leerlingen op school extra wilt motiveren, kunt u ze een KRNWTR RVS bidon geven. De fles ziet er hip en stoer uit, is klein en handig. Inhoud 400ml. Dankzij de hoogste kwaliteit RVS blijft het water langer fris in de fles en is de waterfles makkelijk schoon te maken.

.

KRNWTR = Leerzaam voor op school

KRNWTR heeft veel leerzame artikelen gepubliceerd op deze site onder de categorie ‘kraanwateruniversiteit.‘ Hier gaan we in op de geschiedenis van ons kraanwater, waar ons kraanwater vandaan komt en nog veel meer.

Docenten en leerlingen kunnen hier lesmateriaal uit halen en dit bespreken met de klas.

Maak water drinken leuker op school met de watertappunten van KRNWTR

1. Leerlingen gedragen zich beter in de klas
2. Een betere concentratie tijdens de les
3. Ze hebben meer energie
4. Ze zijn positiever en vrolijker
5. Ze krijgen een gezonder gewicht en beter gebit

Een school moet tegenwoordig ook een gezonde omgeving zijn. Daarom is het voorzien van een kraanwatertappunt een ideale mogelijkheid om kinderen een gezond alternatief te bieden. Frisdranken zitten vol met suiker en kunnen al het verschil vormen tussen een gezond gewicht voor uw leerlingen. Daarnaast heeft suiker een enorme invloed op het gedrag van de kinderen.

waterkoelers-watertappunt-school-muurtappunt
kraanwater-op-school-jogg

Jongeren op gezond gewicht

De school neemt een hele belangrijke plaats in en heeft een grote invloed op het leven van jongeren. Een gezond voeding- en drankenaanbod op scholen is een belangrijke basis om een een gezonde leefstijl onder jongeren te stimuleren. Met KRNWTR bieden scholen een gezonde, gemakkelijk en aantrekkelijke keuze aan.

Studenten presteren ook beter op kraanwater.

Onze hersenen bestaan voor een groot gedeelte uit water. Wie een fles kraanwater drinkt, heeft sneller beschikking tot de geleerde stof in zijn geheugen.

KRNWTR is ondertekenaar van het akkoord gezonde voeding op scholen 2016-2020.

5 Redenen voor een KRNWTR-tappunt op school?

– Leerlingen kiezen het gezonde alternatief
De hoeveelheid suikers in frisdrank is slecht voor de gezondheid. In plaats van frisdranken te drinken, kiezen de leerlingen meer voor kraanwater.

– KRNWTR tappunt is mooi en leuk
Het design is uniek en de tapkraan maakt het leuk om zelf kraanwater te tappen.

– Een watertappunt is gewild
Kinderen geven aan wel kraanwater te willen drinken, maar vaak is er geen goede of aantrekkelijke manier (denk aan het kraantje in de w.c.).

– Voor een betere wereld
U zorgt voor minder afval van plastic flesjes en 5% van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foudation ter bestrijding van het plastic afval in de oceanen.

– Dankzij KRNWTR drinken leerlingen en studenten meer kraanwater
Een tappunt maakt waterdrinken meer toegankelijk.

.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail