KRNWTR-waterkoeler-bij-bedrijven-gekoeld-bruisend-water
leidingwaterkoelers-tappunt-hout-tafelmodel
waterkoelers-watertappunt-school-fitnessclub_v1
waterkoelers-watertappunt-rvs-horeca

Klein of groot kantoor, horeca, school of sportclub? Ook voor jullie hebben wij een passend KRNWTR-tappunt. Vraag informatie aan via onderstaand formulier!

waterkoelers-watertappunt-school-muurtappunt
waterkoelers-watertappunt-rvs-horeca_v2
waterkoeler leidingwater tafelmodel
header-kraanwaterdrinken-filter

KRNWTR tappunten vind je bij:

klanten-waterkoeler
kraanwater schenken

De KRNWTR watertappunten onderscheiden zich van andere waterkoelers die een goedkoop plastic uiterlijk hebben. De KRNWTR-tappunten zien er aantrekkelijk uit en maken gebruik van de beste techniek met de meeste service. Bovendien zijn ze in gebruik een stuk goedkoper dan bronwaterflesjes en bronwaterkoelers. De waterkoelers zijn exclusief via KRNWTR te verkrijgen, op huur of koopbasis en worden aangesloten op de waterleiding.

KRNWTR-flessen met uw eigen logo maakt het verhaal compleet

Speciaal voor bedrijven bestaat ook de mogelijkheid om de KRNWTR waterflessen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Een bedrukte fles is niet alleen een leuke en duurzame attentie voor uw medewerkers, het is ook een zeer geschikt en duurzaam MVO-relatiegeschenk.

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

BedrijfHorecaSchool

Eventueel een bericht

Bronwaterkoelers versus leidingwaterkoelers

In de jaren 80 hebben bronwaterkoelers hun intrede gemaakt op de Nederlandse markt en binnen de kortste keren waren ze niet meer weg te denken uit onze kantoren. Maar sinds een aantal jaren zijn er ook koelers die zijn aangesloten op de waterleiding. Wij zochten uit wat de verschillen zijn. We gaan hierbij uit van een bedrijf met 100 full time medewerkers, die iedere dag 0,5 liter water per persoon drinken uit in totaal 4 waterkoelers.

watertappunten-school-bedrijf-horeca-krnwtr-600pxBronwaterkoeler
Bronwaterkoelers worden vaak tegen een lage vaste prijs gehuurd, waarbij je als bedrijf een minimum aantal plastic watercontainers per maand of jaar moet afnemen. Voor de huur van je bronwaterkoeler betaal je € 100 per maand (4 x 25 euro), voor het water betaal je bij 0,5 liter per persoon per dag, € 600 per maand. Per jaar zijn de kosten aan drinkwater € 8.400. Kosten per liter bronwater € 0,60.

Koeler op waterleiding
Een waterkoeler op de waterleiding is in aanschaf duurder dan een bronwaterkoeler, maar daar staat tegenover dat de kosten voor het water aanzienlijk lager zijn. Koop je bijvoorbeeld deze energiezuinige waterkoeler via KRNWTR en schrijf je hem in een jaar af, dan betaal je omgerekend per maand € 240 per maand (60 euro per waterkoeler). Voor het water betaal je per maand slechts € 1,3 (bij kosten per liter kraanwater € 0,0013).

Een forse financiële besparing
In het eerste jaar een verschil van meer dan € 5.000. Vanaf het tweede jaar drink je nagenoeg gratis en kun je ruim € 8.000 besparen.

kostenbesparing-krnwtr
Milieubelasting
Ook voor de belasting op het milieu is het interessant om van bronwaterkoelers over te stappen op waterleidingkoelers. Door verpakking en transport zorgt 1 liter bronwater per FTE per dag voor een totale uitstoot van 5.550 kg/CO2 tegen 15 kg/CO2 voor kraanwater per jaar. Wat stroomverbruik betreft, zijn zowel flessenkoelers als leidingkoelers op de markt met een laag energieverbruik.

Waarom een tappunt van KRNWTR?
A. De mooiste watertappunten
B. De beste machines
C. Het leukste verhaal
D. De meeste service

Drink lekker en duurzaam water. De unieke KRNWTR-leidingwaterkoelers. Bespaart het milieu en bespaart geld

Of drink je liever bronwater uit een plastic waterkoeler of fles? De KRNWTR-leidingwaterkoelers zijn gemaakt van duurzaam hout , staal of rvs en nodigen uit om lekker gekoeld en / of bruisend kraanwater te drinken. Want een watertappunt moet goed en ook mooi zijn.  Elke dag 2 liter water drinken op je werk is lastig. Maar schenk je gefilterd, gekoeld en/of bruisend KRNWTR, dan zul je zien dat iedereen meer (kraan)water gaat drinken. En je bespaart aanzienlijk op de kosten van bronwater. Bovendien geeft het verhaal achter de KRNWTR-leidingwaterkoeler voldoende gespreksstof op voor leuke discussies over duurzaamheid en (plastic) afval. 

De voordelen van de KRNWTR-tappunten:

  • Minder kosten, afval en uitstoot van CO2 met kraanwater dan bronwater
  • Kiezen voor kraanwater wordt aantrekkelijker
  • Beste machines, meeste service
  • Uniek design: gemaakt door meubelmaker of door sociale werkplaats
  • Bespaart geld. Binnen 1 jaar heeft u uw investering terugverdiend.
  • Zet aan tot nadenken over duurzaamheid en onze wegwerpcultuur
  • Met de houten KRNWTR richtingwijzer vertelt u het verhaal in één oogopslag (optioneel)
Houten-waterkoeler-KRNWTR-met-waterkaraf-tafelmodel-waterkoelerpagina

Reacties gebruikers:

“KRNWTR creëert een bewustwording die verder gaat dan de duurzaamheid van kraanwater alleen.”
Citaat uit Juryrapport Duurzaamste Merk van Nederland
“De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
– Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur | Atradius Nederland
“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
- Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College

Met trots gekoeld, bruisend & gefilterd kraanwater!

Kraanwater is het beste alternatief voor uw werkplek. De waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding, filteren en koelen het water, zijn energiezuinig, zien er goed uit en vertellen een verhaal over minder plastic in zee. De waterkoelers zijn zowel in staande versie, tafelmodel of inbouw leverbaar en worden handgemaakt met duurzaam gewonnen hout. De waterkoelers kunnen uiteraard geleverd worden met koolzuur en met extra capaciteit.

Liever een ander model waterkoeler? Kantoor, horeca of school? Ook voor u hebben wij een passende kraanwaterkoeler.

waterflessen_logo_bedrukken
KRNWTR-RVS-waterflessen-homepage
Wist u dat?

Wist u dat grote zware plastic flessen worden ver van de plek van consumptie gevuld, waarna ze met een vrachtwagen worden getransporteerd? Dat betekent een hele hoop CO2 uitstoot. En ook voor de verpakking heb je een grote hoeveelheid fossiele brandstof nodig. En zo bijzonder is het water dat in deze flessen zit niet. Sterker nog, het heeft meestal exact dezelfde oorsprong als gewoon kraanwater.

Waarom een watertappunt op het werk?

Het drinken van water op de werkplek is van cruciaal belang voor de productiviteit en de mentale alertheid. Zelfs een lichte uitdroging kan leiden tot werknemers met een verlies aan redeneervermogen, visuele perceptie en wiskundige vaardigheden. De gemiddelde persoon brengt ongeveer 60% van zijn tijd door op het werk. Voor veel mensen, zal de meerderheid van deze uren worden besteed aan kijken naar een computerscherm en het uitvoeren van complexe taken. Deze activiteiten vereisen gerichte aandacht en concentratie.

Voldoende water drinken

Uitdroging komt met name voor op werkplaatsen met een hoge consumptie van cafeïne. Werknemers drinken vaak constant kopjes thee en koffie gedurende de werkdag. Cafeïne werkt als een diureticum, wat betekent dat werknemers die meerdere koppen koffie te drinken gedurende de dag een verhoogd risico lopen op de effecten van uitdroging. Ze lijden aan vermoeidheid, migraine en algemene slechte gezondheid riskeren ook eventuele verloren water niet wordt vervangen.

Werknemers moeten 100-200ml water drinken met regelmatige tussenpozen gedurende de dag. Dit komt ongeveer overeen met  acht volle glazen per dag. Werkplekken moeten personeel voorzien van een constante toevoer van vers drinkwater. Idealiter met een aantrekkelijke waterkoeler die uitnodigt om water te drinken en gemakkelijk toegankelijk is voor alle werknemers.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail