Als gast en klant wil je graag de mogelijkheid hebben om kraanwater te bestellen in de horeca. Niets is dan ook vervelender als je moet horen: “Sorry, dat hebben we niet.” Het doel is daarom ook om in heel Nederland KRNWTR op de kaart te krijgen. Letterlijk en figuurlijk. Steun de actie via de Facebook-pagina en zet KRNWTR op de kaart!

Waar is KRNWTR verkrijgbaar?
Kijk op de KRNWTR-kaart om te zien of een restaurant of café bij jou in de buurt kraanwater schenkt, en let op de sticker op het raam!

Een horecazaak aanmelden
Heb je net gegeten of iets gedronken in een horecazaak die kraanwater schenkt? Laat het ons weten! Dan zetten wij de desbetreffende horecazaak op de kaart, en sturen we ze een sticker.

Betalen voor KRNWTR?
Wat een horecaondernemer vraagt voor KRNWTR mag hij of zij zelf weten. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen best bereid zijn om iets te betalen voor kraanwater als er bijvoorbeeld ijsklontjes inzitten of een schijfje citroen. Thuis is het water immers ook niet gratis, en je maakt gebruik van de locatie en de service.

Ambassadeur worden
Als ambassadeur van KRNWTR in de horeca kun je zelf stickers uitdelen en opplakken wanneer je kraanwater krijgt. Wanneer je dit gedaan hebt, stuur je ons een berichtje, met de naam en het adres van de zaak waar je de sticker hebt opgeplakt. Het liefst zelfs met een fotootje. Je kunt je  stickerset hier aanvragen >>

waterkaraf-beugelfles-outandabout_3
kraanwater in de horeca