Omdat ons kraanwater van hoge kwaliteit is, is het vaak ook de (onuitgesproken) wens van de klanten om kraanwater te drinken, wanneer ze om ‘water’ vragen. Uit onderzoek blijkt dat ruim 50 procent van alle horecabezoekers liever kraanwater drinkt. Via onze Facebookpagina hebben meer dan 19.000 mensen dit initiatief inmiddels gesteund. Doet u ook mee? Download de brochure KRNWTR in de horeca >>

Oncle Jean - Breda

KRNWTR op de menukaart bij Oncle Jean – Breda

Waarom KRNWTR op uw menukaart?
Door KRNWTR op uw menukaart te zetten doet u zonder meer goede zaken als het gaat om klantenbinding. Daarnaast laat u zien dat u trots bent op een streekproduct en bewust bezig bent met duurzaamheid. Bang dat uw omzet daalt? KRNWTR hoeft u niet gratis aan te bieden. Veel klanten zijn best bereid om te betalen voor KRNWTR mits het gekoeld is en bijvoorbeeld voorzien wordt van een schijfje citroen.

Vraag een proefpakket aan!>>

Gratis of tegen betaling?
Of u kraanwater gratis of tegen betaling op tafel zet, bepaalt u uiteraard zelf. Ziet u het als service, dan doet u het gratis. Maar is het voor u een consumptie zoals een ander, dan kunt u voor de verleende diensten bijvoorbeeld 50 cent per glas, of 2 euro per karaf voor vragen. Ruim 60 procent van de horecabezoekers is bereid onder bepaalde voorwaarden voor kraanwater te betalen. De verschillende mogelijkheden op een rij

Bij Moio zetten we KRNWTR met trots op tafel. We vragen €2,50 voor een liter KRNWTR met 4 glazen. De reacties zijn heel positief. Goed initiatief  en mooie presentatie. – Ube van der Zee, eigenaar Moio Beach

  • Gratis; ook dit mag u communiceren door het op de kaart te zetten.
  • Gratis onder bepaalde voorwaarden; bijvoorbeeld gratis bij andere consumpties en tegen betaling indien er geen andere consumpties genuttigd worden.
  • Tegen betaling; gangbare prijzen variëren van 20 tot 50 cent voor een glas, van een euro tot twee euro per karaf.
  • Waterabonnement; u kunt een KRNWTR-abonnement op de kaart zetten. Per tafel heeft men voor een vaste prijs de hele avond recht op KRNWTR. Bijvoorbeeld voor 5 euro.

Moio Beach KRNWTR (3)
Zet KRNWTR op de kaart

Schenkt u al kraanwater in plaats van of naast bijvoorbeeld nog een mineraalwater? Zet dan kraanwater op de menukaart. Zo hebben uw klanten een duidelijke keuze. Dit is ook de plek bij uitstek om uw motivatie voor kraanwater of de prijs te communiceren.

 

 

krnwtrKRNWTR karaf horecapakket
Door de KRNWTR karaf op tafel te zetten, zet u uw statement voor meer duurzaamheid meer kracht bij. Bij de flessen, ontvangt u een aantal stickers en flessenlabels met toelichting over het voordeel van KRNWTR ten opzichte van andere waters. De karaffen zijn te koop in onze webshop.

De KRNWTR Horeca pakketten

Wij sluiten u graag aan!
Schenkt u kraanwater? Meld u dan hier gratis bij ons aan, dan sluiten wij u aan op het KRNWTR netwerk. We vermelden uw zaak op deze KRNWTR-kaart en sturen u een stickerset toe.

Plak de sticker op het raam
Maak bij binnenkomst voor de consument meteen duidelijk waar u voor staat. U schenkt kraanwater, en dat mogen klanten weten ook! Vraag de sticker direct aan.