watertap-horeca
Icoon water

Tappen in een handomdraai

De watertaps zijn overal in jouw horecazaak te plaatsen. Tap  in een handomdraai heerlijk lokaal water, maar dan gefilterd, gekoeld en eventueel bruisend.

icoon citroen

Fris én fruitig

Met onze 100% natuurlijke siropen tovert je barpersoneel water in een handomdraai om tot een gezond alternatief voor frisdrank.  

icoon geld

Betaalbaar en gemakkelijk

Met de watertap van KRNWTR+ bespaar je inkoop en opslag van flesjes en blikjes water. Je kunt zo jaarlijks veel geld besparen op de inkoop van flessenwater.

Gekoeld water en verse limonade van de tap

Vervang ouderwets flessenwater door een gezond, duurzaam en lekker alternatief. Met het KRNWTR+ tapsysteem tap je gefilterd en gekoeld leidingwater. Plat of bruisend. Of maak er huisgemaakte limonade van door één van de ambachtelijke en 100% natuurlijke siropen toe te voegen.

Schotel je gasten iets verrassends voor terwijl je inkoopkosten, handling en voorraad bespaart.

Cees Vogel, F&B manager

We produceren geen onnodig afval meer en hoeven geen flessen meer aan te schaffen en te koelen. Hoe mooi is dat? En onze gasten? Die zijn heel enthousiast.
siropenbar

De siropenbar: gezonde verwennerij

Verwen je gasten met huisgemaakte limonade door onze ambachtelijke en 100% natuurlijke limonadesiropen aan een glas vers getapt water toe te voegen.

Kies aan de linkerkant van de tap een siroop, gemaakt van kilo’s geperst vers fruit, vers geplukte bloemen en kruiden. Kies aan de rechterkant van de tap uit plat of bruisend water. En voila: een heerlijke, verse, huisgemaakte limonade. Veel lekkerder en gezonder dan de standaard merken. Een unieke verwennerij voor je gasten.

ontdek de watertaps voor in de horeca

Sfeerfoto Siropenbar

Speel in op veranderende behoeftes

Ook buiten de deur maken mensen steeds gezondere keuzes. Met de KRNWTR+ watertap kun je daar gemakkelijk op inspelen. Door één van de heerlijke en 100% natuurlijke siropen aan het gefilterde water toe te voegen, bied je je klanten een gezond en lekker alternatief voor frisdrank.

De siropen zijn gemaakt van kilo’s geperst vers fruit, vers geplukte bloemen en kruiden. Niet zomaar limonade, maar culinaire hoogstandjes met alleen de allerbeste smaken en ingrediënten.

Marjan Oosting, General Manager Vermaat Group, Circl

KRNWTR+ past goed binnen het circulaire concept van Circl. Onze gasten reageren er goed op.

Duurzaam schenken

Waarom iets verpakken en vervoeren, als je het ook lokaal kunt tappen? Een glazenfles bronwater uit de fabriek stoot evenveel CO2 uit als een autoritje van drie kilometer. Dit is te wijten aan de productie van het glas, het proces van bottelen en het transport. Zonde en onnodig, vind je niet?

Met een duurzaam horeca watertapsysteem van KRNWTR+ schenk je onbeperkt lokaal gefilterd, gekoeld en bruisend water.

Glazenset_karaf_glas zonder achtergrond 2

Waterflessen en karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350 en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Overzicht siropen 3x_strak-nieuw

Natuurlijke limonadesiropen

We hebben nog nooit iemand ontmoet die het niet leuk vond om z’n eigen limonade te tappen. En dan is dit ook nog eens veel gezonder dan frisdrank.

Puck de Jong, Office Manager, Makerstreet

De medewerkers zijn er erg blij mee. Samenwerking aangegaan om verspilling tegen te gaan, er gingen enorm veel blikjes doorheen. Fijne samenwerking waarin snel wordt gehandeld. Ik zou het iedereen aanraden.
Sfeerfoto Siroop GingerLime
Sfeerfoto Siroop Icetea
Sfeerfoto Siroop Bessen

Informatie ontvangen?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan een betere wereld en een goede gezondheid, scheelt het je ook in kosten. Meer weten of wil je een watertappunt huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten. 

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Nog een andere vraag of wens?

  Schermafbeelding 2022-11-04 om 10.49.18