Help ons project te realiseren!

Om ons project ‘zet kraanwater op de kaart’ meer kans van slagen te geven, hebben we ons ingeschreven voor de ASN wereldprijs 2011. We kunnen maar liefst 10.000 euro winnen!!! Daarmee we de krnwtr flessen willen laten produceren, en willen we materialen maken om de horeca te bereiken. We kunnen je stem dus goed gebruiken.

Stemmen
Stemmen doe je door te klikken op deze link, je in te schrijven (kost maar een minuut) en te stemmen. Als je het daarna doorvertelt aan je vrienden via Social Media, bereiken we meer mensen waardoor we weer meer kans maken om bovenaan te eindigen. Er is wel enige haas bij, want vrijdag is de deadline al!

Lees hieronder onze inzending:

WeTapWater wil kraanwater in de horeca op de kaart zetten. We willen dat iedereen op z’n minst kan kiezen tussen kraanwater en bronwater. We willen alle horecazaken die meedoen ook op de kaart van Nederland zetten.

Aanleiding
kraanwater is in Nederland niet alleen erg lekker, het is ook het meest lokale product dat de horeca-ondernemer op tafel kan zetten! Dit in tegenstelling tot bronwaters die ver van het restaurant verpakt moeten worden en die vaak honderden kilometers afleggen over de weg. En dat terwijl het gemiddelde bronwater uit dezelfde bodem komt als ons kraanwater!

Doel
Iedereen die in Nederland naar een cafe of restaurant gaat, moet kunnen kiezen voor kraanwater. Dat is het duurzaamste alternatief voor milieuonvriendelijk bronwater.

Uitvoering
Door kraanwater op de kaart te zetten, kunnen klanten zien dat kraanwater verkrijgbaar is. Op de deur van de zaak komt een WeTapWater sticker, en wij zetten al deze zaken op de landkaart. Met 10.000 Euro willen we alle horecazaken in Nederland benaderen hieraan mee te doen. Bovendien zullen we hiermee zogenaamde krnwtr karaffen laten produceren. ‘krnwtr’ staat natuurlijk voor kraanwater, de smaak van bronwater, zonder de bijsmaak van transport. Op deze manier moet kraanwater weer sexy worden, want iedereen mag zien dat jij voor kraanwater kiest!

Extra
Op facebook hebben we reeds meer dan 10.000 fans van kraanwater in de horeca. Met de steun van ASN willen we ons plan realiseren!