Inbouw waterkoeler voor gekoeld water thuis of op kantoor

Watermaatschappij Limburg (WML) heeft een bijzondere kraan. Deze kraan geeft niet alleen normaal koud en warm kraanwater, maar kan ook gekoeld en/of bruisend water uitgeven. Deze kraan is in iedere keuken te installeren en maakt het thuis drinken van kraanwater nog aantrekkelijker.

Ambassadeur
Marc Ruijters uit Bocholtz is inmiddels een ambassadeur en hij somt achter elkaar de voordelen van zijn nieuwe kraan op: “Onze drie kinderen experimenteren met allerlei siropen en maken zo in een handomdraai zelfs frisdranken van het bruiswater. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook heel veel gesleep met flessen. Ze vinden het heerlijk. We zijn er allemaal heel gelukkig mee.”
Gezonder
De koolzuurcilinder kan je zelf gemakkelijk plaatsen. Bruisend water maakt hierdoor frisdrank overbodig. In frisdranken zitten vaak veel ongezonde suikers en conserveringsmiddelen.

KRNWTR heeft ook een unieke houten waterkoeler met plat en bruisend gefilterd water voor op het werk.

Binnenkort: KRNWTR+
Binnenkort komen wij bij KRNWTR met onze eigen siropen. Deze siropen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediƫnten (streekproducten) en worden gemaakt van gezonde suikers. Hou de site in de gaten voor meer nieuws hierover. Zo maken we kraanwater drinken (voor kinderen) nog aantrekkelijker. Kinderen zullen de ongezonde frisdrank laten staan en kiezen het leuke en gezonde alternatief.

Lees ook: Bruisend water uit jouw kraan?Alles weten over de subsidie watertappunt voor scholen?

Brochure aanvragen
X