KRNWTR-tappunt + siropen bij Backbase

De mooiste leidingwaterkoeler van Nederland

De eerste duurzame houten waterkoeler voor leidingwater in Nederland. De waterkoeler maakt mensen bewust van plastic afval en bedrijven en instellingen stimuleren hun plastic bronwaterkoelers en -flesjes te vervangen. Diverse bedrijven en scholen tappen lekker kraanwater uit de de houten waterkoeler. Binnenkort kunnen ze ook hun eigen gezonde limonades maken met de biologische siropen van KRNWTR.

Uniek design vertelt een verhaal over duurzaamheid
“Waterkoelers op de waterleiding zijn niet nieuw, maar tot nu toe waren ze steeds van plastic en zagen er vooral zeer functioneel uit. Wij vonden het tijd voor een waterkoeler die en stijlvol is en het verhaal van duurzaamheid vertelt”, aldus Tom Niekamp van KRNWTR. De waterkoeler is verkrijgbaar in duurzaam gewonnen essenhout en eikenhout, als tafel- en staand model.

Help mee de Plastic Soep te verminderen en drink KRNWTR.

watertap-waterkoeler-tafelmodel-horeca-kantoor-bruisend
watertappunt-horeca-restaurant-bruisend

Liever kraanwater dan bronwater
Titus Brandsma, onderdeel van het Arentheem College, wil als UNESCO-school leerlingen ervan bewust van te maken dat kraanwater lekker, gezond en beter voor het milieu is dan (in plastic verpakt) bronwater. “We zijn een duurzame en een gezonde school”, aldus directeur Dick Helders.  De school is blij met het nieuwe design van de waterkoeler van KRNWTR. “Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit”, zegt Mark Daalderop, de mededirecteur.

Bij Atradius, Nederlands grootste kredietverzekeraar en lid van het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland, kwam het verzoek tot plaatsing van een duurzame watervoorziening naar voren als een van de voorstellen die medewerkers zelf deden naar aanleiding van de Dag van de Duurzaamheid. “Dit laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan”, aldus Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur van Atradius Nederland. “Ik ben blij dat we met het plaatsen van de houten waterkoelers meteen aan deze wens gehoor hebben kunnen geven.”

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
3 Reactie's
 • Jerome Waterval
  Geplaatst op 18:54h, 18 oktober

  Gefeliciteerd met dit prachtige medium voor een heerlijk product!! Doet je realiseren dat ons water zo lekker is!

 • Meubelmaker Casper Rutges | KRNWTR en Casper Rutges in vakblad meubel
  Geplaatst op 19:35h, 12 december

  […] het nummer van het vakblad Meubel waarin KRNWTR en meubelmaker Casper Rutges meer vertellen over waar ze voor staan en over het gezamenlijke […]

 • Tom
  Geplaatst op 18:33h, 30 oktober

  De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan. Ik ben blij dat we met het plaatsen van de houten waterkoelers meteen aan deze wens gehoor hebben kunnen geven.

  Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur van Atradius Nederland

Geef een reactie