Drink KRNWTR in ‘t Natuurlijk Huus

Excursie of vergadering in ’t Natuurlijk Huus? Dan kun je niet meer om kraanwater heen. In ’t Natuurlijk Huus wordt sinds kort namelijk kraanwater geschonken uit onze KRNWTR-kannen.  Daarnaast zijn de roestvrijstalen flessen er te koop. Harrie Kiekebosch, bewoner van het huis in het Overijsselse Raalte: “Als we excursies geven of onze ruimtes verhuren voor vergaderingen zetten we naast koffie en thee ook altijd een paar kannen kraanwater op tafel. En dat nuttigen mensen eigenlijk het meest.”

Logisch en haalbaar
Met ’t Natuurlijk Huus laat Kiekebosch, samen met zijn gezin, zien hoe je op een natuurlijke manier kunt leven. Zo is het huis gebouwd en ingericht met natuurlijke materialen en maken ze in het huis iedere keer de meest natuurlijke keuzes. Kiekebosch: “Natuurlijk staat bij ons voor duurzaam en ecologisch, maar ook voor logisch en haalbaar. De aarde kan best een beetje mens aan, zolang we er maar fatsoenlijk mee omgaan.”

Natuurlijk KRNWTR
Met ’t Natuurlijk Huus laten de bewoners zien dat je eigenlijk helemaal geen luxe hoeft in te leveren, wil je natuurlijk leven. “Dat doen we overigens zonder dat typisch Hollandse vingertje. We zeggen niet hoe het anders moet, maar hoe het anders kan.” KRNWTR heeft volgens Kiekebosch, net als eigenlijk alles waar gebruik van wordt gemaakt in ’t Natuurlijk Huus, een logische en haalbare opvatting. “Waarom ander water drinken als kraanwater eigenlijk gewoon het lekkerst is? Kraanwater. Gewoon KRNWTR. Natuurlijk!”

Wil je meer informatie over het huis? Kijk dan op www.hetnatuurlijkhuus.nl of like de Facebook-pagina.