Doe mee met de MyBeach Cleanup Challenge: de hele Noordzeekust schoon in 24 dagen.

Vanaf 1 augustus zal een team van Stichting De Noordzee in 24 dagen de héle Nederlandse Noordzeekust opruimen. Het team zal in 24 etappes een reis afleggen van 350 kilometer over het strand, van Cadzand tot aan Schiermonnikoog. Wij van KRNWTR lopen ook een aantal etappes mee en nodigen iedereen van harte uit om het team van De Noordzee bij deze grote uitdaging te komen helpen!

Kijk hier voor een overzicht van alle etappes op de website of op Facebook.

Waarom deze Cleanup Challenge?
De plastic soep begint hier: op ons eigen strand, in onze eigen Noordzee. Met de MyBeach Cleanup Challenge maken we niet alleen het strand schoon, we vragen ook aandacht voor dit groeiende afvalprobleem. Zeedieren raken in afval erin verst(r)ikt, en bovendien komt het ook in onze voedselketen terecht. Met elkaar kunnen we hier iets aan doen, samen voor een gezonde zee.

Goodiebag-MyBeach-MBCCSchrijf je in en ontvang een goodiebag met KRNWTR drinkfles!
Of je nou in de buurt woont, verder weg, of op vakantie bent aan de Noordzeekust: iedereen kan helpen. Schrijf je in voor een of meerdere specifieke etappes. Ze verzamelen elke dag om 10.30 en vertrekken om 11.00. Aanhaken op de dag zelf kan ook. Als je je van tevoren aanmeldt via de website, maak je kans op diverse prijzen. De eerste 20 die zich aanmelden via de site ontvangen een gratis goodiebag bij aanvang van de etappe. Bovendien maak je kans op 4 nachten in een strandhuisje!

Doe mee, vertel het door!