Dag 31: VOSS, je moet het maar durven!

Gisteren was ik voor de bruiloft bij Lute, in Ouderkerk aan de Amstel. In het restaurant schenken ze gewoon kraanwater, en dat is prima. Ik heb het dan ook zonder moeite de hele dag lang naar hartenlust kunnen drinken. Eerlijkheid biedt me toe te geven dat ik me ook best graag gewaagd had aan al die lekkere wijnen bij het heerlijke eten en de vele liters bier die de kelen van mijn vrienden smeerden. Dankzij 100dgnkrnwtr liep het wat anders en was de BOB zijn mijn deel…

Maar waar mijn verbazing naar uitgaat is dat ik in een van de suites een flesje VOSS water zag staan. Mooi vormgegeven hoor! En het zal vast ook best lekker zijn. Maar het kost wel wat. Wat? Nou, het kostte maar liefst 6,50 euro. Zomaar eventjes alsof het de normaalste zaak ter wereld is!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd waarom ze zoveel geld durven te vragen! Ik heb ze een mailtje gestuurd, en houd jullie graag op de hoogte van hun reactie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
4 Reactie's
 • Tom
  Geplaatst op 17:16h, 01 februari

  Volgens mij heb ik een keer 7 euro betaald voor bronwater in een restaurant. Dat vond ik niet klantvriendelijk. Want we hadden voor redelijk wat omzet gezorgd. We hebben er ook iets van gezegd. De aardige ober vond dat we gelijk hadden, maar hij moest het verkopen van zijn baas…Die zijn klanten nooit ziet.

 • Nedero
  Geplaatst op 12:58h, 13 augustus

  Mooiste is dan nog, Voss is kraanwater.

 • Nina
  Geplaatst op 09:25h, 18 maart

  Late reactie, maar ik heb in de supermarkt in Engeland 50 cebt voor zo’n fles betaald.. 6,50 is dus echt veel

 • Arnaud V
  Geplaatst op 12:57h, 09 mei

  Ik woon in Denemarken, en kocht hier 1 flesje van 800ml
  het koste 25 Dense kronen
  wat ongeveer 3,36 euro

Geef een reactie