Dag 31: VOSS, je moet het maar durven!

Gisteren was ik voor de bruiloft bij Lute, in Ouderkerk aan de Amstel. In het restaurant schenken ze gewoon kraanwater, en dat is prima. Ik heb het dan ook zonder moeite de hele dag lang naar hartenlust kunnen drinken. Eerlijkheid biedt me toe te geven dat ik me ook best graag gewaagd had aan al die lekkere wijnen bij het heerlijke eten en de vele liters bier die de kelen van mijn vrienden smeerden. Dankzij 100dgnkrnwtr liep het wat anders en was de BOB zijn mijn deel…

Maar waar mijn verbazing naar uitgaat is dat ik in een van de suites een flesje VOSS water zag staan. Mooi vormgegeven hoor! En het zal vast ook best lekker zijn. Maar het kost wel wat. Wat? Nou, het kostte maar liefst 6,50 euro. Zomaar eventjes alsof het de normaalste zaak ter wereld is!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd waarom ze zoveel geld durven te vragen! Ik heb ze een mailtje gestuurd, en houd jullie graag op de hoogte van hun reactie.Een robuust watertappunt op school?

Vraag offerte aan
X