Dag 95: Evian houdt ons infantiel

Evian is goed bezig. Goed bezig, in die zin dat ze weer een mooie campagne lanceren om mensen als u en ik ervan te overtuigen dat hun water ons jong houdt. Onder de noemer Live Young, hebben ze shirts ontworpen met een babylijfje erop. Best leuk eigenlijk. Maar ik vraag me af of je er wel zo jong van wordt… Ik vrees dat het weer een slag is die ze binnenhalen, want hoeveel mensen zullen bij het zien van deze campagne weer niet denken dat Evian daadwerkelijk gezonder is dan ons kraanwater?

Een tijdje geleden kwamen ze ook al met een viral van rolschaatsende zuigelingen. Ik vond heb debiel, Tom vond het prachtig. Hoedanook, het is een van de best (lees vaakst) bekeken virals tot nu toe. Beoordeel zelf maar. De video kun je op ons Youtube kanaal bekijken: Evian Viral Hip Hop Babies

Meer voorbeelden kun je hier bekijken: http://cyanatrendland.com/2010/03/29/evian-live-young-tshirts/