Dag 13: Wat moet ik drinken in de sportschool?

Ik ga gemiddeld twee keer per week naar de sportschool. Tot niet zo heel lang geleden kocht ik bij bijna ieder bezoek een flesje Aquarius. Want dat is toch lekker, gezond en super handig?

Waar ik toen niet bij stil stond was dat er een alternatief voor bestaat: mijn eigen flesje meenemen en vullen met kraanwater.

Maar hoe hydrateer ik mijn spieren dan? Die snakken toch naar dat isotone spul? Een van de mogelijkheden is om in een sportwinkel een busje Isostar-bus te kopen en dat bevalt me prima. Het enige nadeel is dat ik die na afloop ook weg gooi, maar wat is beter? Elke week een flesje, of om de 5 weken een busje?

Ik ben erg benieuwd of er nog meer alternatieven zijn. En wat daar de voor- of nadelen van zijn.Alles weten over de subsidie watertappunt voor scholen?

Brochure aanvragen
X