Dag 13: Wat moet ik drinken in de sportschool?

Ik ga gemiddeld twee keer per week naar de sportschool. Tot niet zo heel lang geleden kocht ik bij bijna ieder bezoek een flesje Aquarius. Want dat is toch lekker, gezond en super handig?

Waar ik toen niet bij stil stond was dat er een alternatief voor bestaat: mijn eigen flesje meenemen en vullen met kraanwater.

Maar hoe hydrateer ik mijn spieren dan? Die snakken toch naar dat isotone spul? Een van de mogelijkheden is om in een sportwinkel een busje Isostar-bus te kopen en dat bevalt me prima. Het enige nadeel is dat ik die na afloop ook weg gooi, maar wat is beter? Elke week een flesje, of om de 5 weken een busje?

Ik ben erg benieuwd of er nog meer alternatieven zijn. En wat daar de voor- of nadelen van zijn.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
1Reactie
  • Angelo
    Geplaatst op 18:36h, 16 mei

    Onder de training kan je gewoon kraanwater nemen. Als je merkt dat je snel verzuurd kan je eventueel gebruik maken van dextrose of andere suikers. Aanrader is Waixy Maze van bodyenfitshop (geen reclame, maar deze gebruik ik zelf). Mix het spul met wat limonade en je merkt direct verschil onder het trainen, bijvoorbeeld uithoudingsvermogen en spierconditie gaat vooruit.

    Vriendelijke groet,

    Angelo

Geef een reactie