World-ocean-day-bluegold-duurste-water-wereld

BLUE GOLD, het mooiste wat onze aarde te bieden heeft. Geniet van één van de zuiverste waters ter wereld en steun ook de Plastic Soup Foundation én de Plastic Soup Surfer. 

BLUE GOLD is een premium water dat het middelpunt vormt van elke feestelijke tafel. BLUE GOLD wordt 3 keer extra gefilterd en is van Nederlandse oorsprong. Het wordt gekenmerkt door zijn zachte en verfijnde smaak. Met een verzegelde dop en een buitengewoon ontwerp voldoet BLUE GOLD bij elke gelegenheid aan de hoogste smaak- en vormgevingseisen. 

Met BLUE GOLD proost je op een plasticvrije oceaan

Ultra-premium

Ultra-premium water dat helpt de oceaan schoner te maken

icon-waterkoeler-kwaliteit

Elegant design

BLUE GOLD is een exclusief puur water voor echte kenners en liefhebbers van design.

Schone oceaan

Elke verkochte fles BLUE GOLD financiert plastic reducerende projecten voor onze oceanen.

Waarom BLUE GOLD water?

BLUE GOLD – Lokaal water, uit de zuiverste bronnen, met de hand getapt en extra gefilterd. Niet zomaar water dus.

Met BLUE GOLD voegen we: ‘genieten van onze oceaan’ en ‘het verminderen van de plasticsoep’ samen in een fles. Bijzonder verfijnd water en de volledige opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foundation en de Plastic Soup Surfer. Het design van de fles sluit aan bij de problematiek. De fles heeft de looks van een single-use plastic waterfles, maar is gemaakt van zuiver glas.

Top 10 duurste flessenwaters ter wereld*

#1. BLUE GOLD water
€700 per liter
Land: Nederland
#2. Fillico Jewelry Water
€517 per liter
Land: Japan
#3 - Nevas (Design Edition)
€160 per liter
Land: Duitsland
#4 - Svalbarði Polar Iceberg Water
€140 per liter
Land: Noorwegen
#5 - Bling h2o
€87 per liter
Land: VS

#6. - Uisge Source
€50 per liter
Land: Schotland
#7 - Lofoten
€47 per liter
Land: Noorwegen
#8 - ROI
€40 per liter
Land: Slovenie
#9 - MINUS 181
€40 per liter
Land: Duitsland
#10 - BLVD
€40 per liter
Land: Australië

*Bovenstaande ranglijst is opgesteld onder de volgende voorwaarden: de fles moet regelmatig worden geproduceerd en momenteel ergens ter wereld verkrijgbaar zijn. Een fles water die eenmalig voor een hoog bedrag geveild is, valt hier niet onder.

Hoeveel water verbruiken we

De bron van KRNWTR+

De waterbronnen van KRNWTR+ behoren tot een van de zuiverste wateren en omgevingen op aarde. Onze bronnen zijn uitzonderlijk zeldzaam en karakteristiek. We koesteren ze.

KRNWTR+ is een sociale onderneming die het gebruik van single-use plastic waterflesjes tegengaat en streeft naar een plasticvrije oceaan. Dit realiseren we met een speciaal zuiveringssysteem. Op deze manier wordt lokaal getapt water gefilterd, gekoeld en bruisend gemaakt, waardoor het een zeer aantrekkelijk alternatief vormt voor verpakt flessenwater.

Plastic Soup Foundation

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dát is kort gezegd de missie van Plastic Soup Foundation. Plastic Soup Foundation is daarmee een ‘single issue’ -milieuorganisatie. Ze houden zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Om dat doel te bereiken leggen ze graag de vinger op de zere plek, vooral bij de industrie en de overheid. 

Plastic Soup Surfer

Middels opvallende en positieve publieks campagnes roept de Plastic Soup Surfer en zijn team op tot concrete maatregelen bij de bron. De expedities en recordpogingen op surfboards gemaakt van plastic afval zijn een middel om aandacht te richten op maatregelen door beleidsmakers en bedrijven.

Waterkoelers-watertappunt-waterfles_800x700px

Het lage gehalte aan mineralen in BLUE GOLD maakt het een perfecte metgezel voor drankjes en fijne gerechten. De zachtheid van het water reinigt uw gehemelte en u proeft nauwelijks smaaknuances van mineralen. 

Een favoriet van chef-koks en restauranthouders over de hele wereld

BLUE GOLD WORLD

€700,- P/L

3 X gefilterd

BLUE GOLD EUROPE

€250,- P/L

2 X gefilterd

*BLUE GOLD draagt bij aan Duurzaam Ontwikkelingsdoel 14 (SDG), Leven onder water, want 100% van de opbrengst gaat naar initiatieven tegen de plasticsoep.
**Op elke fles zit €17,50 statiegeld.

BLUE GOLD is genieten van bijzonder water & zorgen voor minder plastic in zee. Drinkt u mee?
KRNWTR+_Pay-Off_Primair_Blauw_RGB
logo_plastic_soup-surfer