Exclusive water

Exclusively for the ocean

Koop de duurste waterfles ter wereld

Steun de Plastic Soup Foundation

Voor een plasticvrije oceaan

Maatschappelijke luxe

Je kan voor honderden euro’s per liter water kopen uit Japanse natuurbronnen. Dit wordt gebotteld en overgevlogen wat zorgt voor veel onnodig verpakkingsafval en CO2 uitstoot. Waar de prijs op gebaseerd is? Vooral transportkosten. Japans bronwater, gevoed door watervallen? Nee, dat niet. Maar BLUE GOLD is het alternatief voor iedereen die houdt van water, zonder de bijsmaak van afval en transport. 

 

Want kraanwater – wat hier in Nederland zo uit de kraan komt stromen – is een niet vanzelfsprekende maatschappelijke luxe. En dat moeten we ons realiseren. Kraanwater hoeft niet grootschalig vervoerd te worden, en zorgt er ook niet voor dat er tonnen aan plastic afval in de oceaan belandt. Kraanwater is duurzaam, lekker en lokaal. Al helemaal als het gefilterd en gekoeld wordt.

Wat kan BLUE GOLD betekenen voor jouw bedrijf

 

Publiciteit in de vorm van een kant-en-klaar PR pakket voor op de social media kanalen en in de nieuwsbrief

De mogelijkheid om met jouw bedrijf duurzaamheid te promoten

icon-waterkoeler-kwaliteit

De exclusieve fles BLUE GOLD om mee te pronken op jouw kantoor

Deze organisaties gingen je al voor:
    Sorry, no posts matched your criteria.
Hoeveel water verbruiken we

Wat doet KRNWTR+?

Social enterprise KRNWTR+ zet zich in tegen het gebruik van single-use plastic waterflesjes om zo de plasticsoep te verminderen. Met de duurzame design producten zet KRNWTR+ lokaal getapt water neer als aantrekkelijk alternatief voor verpakt bronwater.


Het doel is een Nederland waar binnen 10 jaar in geen enkel bedrijf, horecazaak of school, nog verpakt flessenwater te vinden is. Een watertappunt met gefilterd en gekoeld, plat of bruisend kraanwater is de oplossing. Dat is duurzaam, lekker en lokaal.

 

Benieuwd wat KRNWTR+ kan betekenen voor jouw bedrijf?

Plastic Soup Foundation

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dát is kort gezegd de missie van Plastic Soup Foundation. Plastic Soup Foundation is daarmee een ‘single issue’ -milieuorganisatie. We houden ons met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron.

 

Om dat doel te bereiken leggen we graag de vinger op de zere plek, vooral bij de industrie en de overheid. Ook benadrukken we steeds meer de relatie tussen plastic en menselijke gezondheid. Verder werken wij samen met partijen die een aansluitende missie of visie hebben.

100% van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foundation

KRNWTR_FLES_zilver
KRNWTR_FLES_goud
KRNWTR_FLES_brons

BLUE GOLD EUROPE

€250,- P/L

BLUE GOLD WORLD

€700,- P/L

BLUE GOLD HOLLAND

€100,- P/L

Met BLUE GOLD zorg je voor minder plastic in de zee. Doe je mee?

Wat is het lekkerste water van Nederland?

Speciaal voor Wereld Water Dag op 22 maart is KRNWTR+ op zoek gegaan naar het lekkerste water van Nederland. Een vijfkoppig jurypanel ging hiervoor de smaaktest aan.

Benieuwd naar het waarom en de winnaar?
Klik op een van onze social buttons hieronder!

waterkoeler-instagram