Onze 100% natuurlijke limonadesiropen

Met KRNWTR+ vervang je frisdrank door een duurzaam, lekker en lokaal alternatief. Geef je water een heerlijke smaak met onze natuurlijke siropen.

Geniet van jouw lokaal getapte limonade en bespaar onnodige transportkilometers, drankverpakkingen én kosten!

Watertapsysteem_horeca_limonadesiropen_bruisend
Plastic in oceaan

Duurzaam

Vrijwel alle ingrediënten zijn van biologische herkomst en worden op duurzame wijze verwerkt tot siroop. Ook voor het afval wordt een bestemming gezocht.

apple

Lekker

De siropen bestaan uit kilo’s geperst vers fruit, kruiden en bloemen van de beste leveranciers. Het is puur natuur. En dat proef je!

place-localizer

Lokaal

 De siropen worden op eigen bodem gebrouwen van lokale producten. Lokaler kunnen we het niet maken.

Frisdrank_vervanger_limonade

Onze missie? Drink lokaal!

Wij zetten ons in voor duurzaam drinken. Met onze siropen bieden wij het alternatief voor frisdrank, zonder de onnodige verspilling van afval en transport.
Een fles siroop van 1 liter staat gelijk aan een krat frisdrank van 24 flesjes. Dat scheelt dus ruimte in de koeling, transport en heel veel (plastic) flessen. Zo werken wij aan een betere wereld.

Het duurzame alternatief voor frisdrank

Ken jij onze Dutch Design siropenbar al? Kies jouw 3 favoriete smaken en tap af met heerlijk gefilterd, gekoeld en/of bruisend water uit onze tap. Zo geniet je op een duurzame manier van je eigen lokale frisdrank.

Proost!

Vrijstaand Siropenbar

Wij de tap, zij de siroop.

Ontmoet onze siropenpartners.

Searoop

Searoop

Searoop is een homemade biologische siroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels en kruiden uit de duinen. Met hun unieke smaakcombinaties weet Searoop iedereen weer te verrassen. De siroop is enkel gemaakt van natuurlijke producten en is dus 100% bijzonder.

Searoop is heerlijk verfrissend met (bruis) water én is lekker in een cocktail of een mocktail.

Saru Soda

Sjoerd en Leslie van Saru Soda zijn twee hardwerkende mannen die tot het uiterste gaan om heerlijke en ambachtelijke siropen te maken. Reden genoeg voor een samenwerking, dachten wij van KRNWTR+.

Sinds 2015 maken zij natuurlijke siropen zoals hun grootmoeder dat vroeger zou doen. Gemaakt van de beste ingrediënten, van de beste leveranciers. Kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen? Ik dacht het niet!

Deze mannen staan dan ook zelf achter de ketel om de lekkerste siropen te garanderen.

Natuurlijke_limonadesiropen

Bestel direct onze siropen

Overzicht siropen 3x_strak

Siropenflessen 1L

Bag-in-Box_vrijstaand_strak

Bag-in-the-Box 5L

Interesse in onze siropen?

Geef je water een heerlijke smaak met de natuurlijke siropen van KRNWTR+. Vervang je frisdrank door een duurzaam, lekker en lokaal alternatief.  Meer weten of wil je een KRNWTR+ Siropenbar huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure.

    Jouw naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoon

    Naam onderneming (*)

    Jouw bericht (*)