100% natuurlijke limonadesiropen van KRNWTR+

Geef je water een heerlijke smaak met de natuurlijke siropen van KRNWTR+. Vervang je frisdrank door een duurzaam, lekker en lokaal alternatief.

Een culinair hoogstandje met gastronomische ambities. Dat is dus niet alleen heel lekker, maar scheelt ook in voorraad en emballage. Presenteer de KRNWTR+ siropen als jouw huisgemaakte limonade. Diverse smaken zoals: Gember-sereh, Citroen, Vlierbloesem, Cranberry-Rozenbottel, IJsthee, Sinaasappel, Bessen en Kola.

biologische-limonadesiropen_800x700px

Onze smaaksensaties

Een combinatie van biologische siropen en lekker duurzaam water

Smaaksensatie

Limonadesiropen van Saru Soda

Sjoerd en Leslie van Saru Soda zijn twee hardwerkende mannen die tot het uiterste gaan om heerlijke en ambachtelijke siropen te maken. Reden genoeg voor een samenwerking, dachten wij van KRNWTR+.

Sinds 2015 maken zij natuurlijke siropen zoals hun grootmoeder dat vroeger zou doen. Gemaakt van de beste ingrediënten, van de beste leveranciers. Kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen? Ik dacht het niet!

Deze mannen staan dan ook zelf achter de ketel om de lekkerste siropen te garanderen. Meer weten over deze siropenartiesten? Bekijk hun website.

biologische-limonadesiropen-waterkoeler

Onze missie? Drink lokaal!

Samen met Saru Soda zetten wij ons in voor duurzaam drinken. Saru Soda de siroop, wij de tap. Zo bieden wij het alternatief voor frisdrank, zonder de onnodige verspilling van afval en transport.

Een fles siroop van 1 liter staat gelijk aan een krat frisdrank van 24 flesjes. Dat scheelt dus ruimte in de koeling, transport en heel veel (plastic) flessen. Zo werken wij samen met Saru Soda aan een betere wereld.

Meer weten over de missie van KRNWTR+?

icon-waterkoeler-aarde

Duurzaam

Vrijwel alle ingrediënten zijn van biologische herkomst en ook voor het afval wordt een bestemming gezocht.

limonadesiroop-lekker

Lekker

Niet zomaar suikerdrank, maar een culinair hoogstandje met de beste smaken.

limonadesirooop-lokaal

Lokaal

De siropen worden op eigen bodem gebrouwen.

Ingrediënten limonadesiropen

Al generaties lang maken boeren fruitsiroop om ook in de wintermaanden te kunnen genieten van zomers fruit. De KRNWTR+ siropen worden volgens dezelfde traditionele methoden gemaakt.

De siropen bevatten kilo’s geperst vers fruit, vers geplukte bloemen en kruiden en bestaan enkel uit verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is puur natuur, en dat proef je!

De siropen worden door cocktailmakers gewaardeerd vanwege de verfijnde smaak.

Productieproces

De siropen worden in Amsterdam CO2 neutraal gemaakt; het productieproces draait op 100% zonne-energie en groen gas. Het vervoer wordt fietsend, elektrisch of op 2e generatie biodiesel gedaan.

Vrijwel alle ingrediënten zijn van biologische herkomst en ook voor het afval is een bestemming. Zo maakt Potverdorie heerlijke gelei en chutneys van deproductieresten en is er een biovergister.

Lokaal je eigen limonade maken, scheelt ook weer flink wat transport kilometers.

Zij de siroop, wij de tap

Ken jij onze Dutch Design siropenbar al? Kies jouw 3 favoriete smaken en tap af met heerlijk gefilterd, gekoeld en/of bruisend water uit onze tap. Zo geniet je op een duurzame manier van je eigen lokale frisdrank.

Proost!

waterkoeler-watertappunt-limonadesiropen_v1
waterkoeler-watertappunt-limonadesiropen_v2

Drink lekker water van hier!

Wist jij dat er iedere minuut (!) een vrachtwagen vol plastic afval in de zee belandt? Een groot deel hiervan bestaat uit plastic (water)flesjes. 116 flesjes per persoon per jaar, om precies te zijn. En dat terwijl we in Nederland kraanwater van topkwaliteit hebben. Zonde!

Doe ons maar lekker water van hier! Zo dragen we op een simpele manier bij aan een betere wereld. Lekker, gezond en met minder verspilling!

Richtingwijzer_leidingwatertkoeler_300px