Duurzaam ondernemen op een flexibele werkplek? Dat kan door het drinken van kraanwater! Met KRNWTR maak je een statement voor duurzaamheid. Kraanwater drinken heeft verschillende voordelen voor werknemers en ondernemende professionals. Want kraanwater is lekker, gezond en beter voor je werk en milieu.

De KRNWTR producten

NaamloosSpeciaal voor flexplekken bestaat ook de mogelijkheid om de KRNWTR drinkflessen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Een bedrukte drinkfles is niet alleen een leuke en duurzame attentie voor uw medewerkers, het is ook een zeer geschikt relatiegeschenk.

 

 

krnwtr-karaffen-met-munt-komkommer-citroen-limoenKraanwater uit een stijlvolle KRNWTR karaf of beugelfles heeft een duurzame uitstraling. Met het KRNWTR logo laat je zien dat je bewust kiest voor het duurzame alternatief. De karaf of fles kan op de achterkant voorzien worden van uw logo. Zo heeft u uw eigen water.

 

 

Kraanwater is het beste alternatief voor uw werkplek. Dankzij een samenwerking met Watercompany biedt KRNWTR nu een KRNWTR waterkoeler aan. Hij wordt aangesloten op de waterleiding, koelt het water, is energiezuinig en ziet er erg goed uit. Hij is zowel in een staand model als in een tafelmodel leverbaar.  Meer over KRNWTR waterkoeler >

De voordelen van KRNWTR

  1. Ons kraanwater behoort tot de beste ter wereld Kraanwater is zelfs gezonder en veiliger dan bronwater (Glasgow University).
  2. Kraanwater is 1.000 keer goedkoper dan een flesje bronwater
  3. 500x minder Co2 uitstoot dan bronwater Omdat kraanwater wordt niet verpakt voor transport en er geen plastic nodig is om het te verpakken.
  4. Kraanwater draagt bij aan productiviteit Onderzoek wijst uit dat informatie beter door je hersenen stroom, wanneer je een fles water hebt gedronken (British Psychological Society Annual Conference, 2013).
  5. Kraanwater zorgt voor minder stress Wanneer je hersenen uitgedroogd zijn, geven ze het een signaal naar de rest van je lichaam dat het vocht nodig heeft. Uitdroging gaat daarom gepaard met gevoelens van angst. Genoeg waterdrinken zorgt voor minder stress, waardoor je je werk weer beter uitvoert (British Psychological Society Annual Conference, 2013).
  6. Kraanwater zorgt voor innovatieve ideeën De beste ideeën ontstaan bij de waterkoeler. Samen water drinken zorgt voor uitwisseling van ideeën.

Meer weten? Mail ons via info@krnwtr.nl

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail