Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk of promotie artikel? Of zoekt u iets speciaals om het kerstpakket aan te vullen? De producten van KRNWTR zijn hiervoor ideaal en vertellen een mooi verhaal.

Relatiegeschenken al vanaf €5,95

eco2

Een relatiegeschenk dat klanten en medewerkers inspireert
Met KRNWTR geef je meer dan alleen een karaf of een fles. Je inspireert en stimuleert duurzaam denken en doen. Daarnaast gaan medewerkers op een leuke manier nadenken over onze wegwerpcultuur.

recycling1

Een geschenk dat voor minder kosten, afval en CO2 uitstoot zorgt
Feiten bronwater vs. kraanwater:
– Tot 1.000x goedkoper dan bronwater
– 500.000 plastic flesjes per dag weggegooid in Nederland
– 500x meer CO2 uitstoot dan een glas kraanwater

beach5

Een relatiegeschenk dat de Plastic Soup in zee aanpakt
Nederland heeft het beste kraanwater ter wereld. Het is daarom onnodig om plastic flessen te importeren. Met KRNWTR steun je de Plastic Soup Foundation om de plastic soup in de oceanen en gevolgen van plastic afval te verminderen.

Alle relatiegeschenken zijn te bedrukken

Wilt u uw logo of een speciale tekst meegeven? De KRNWTR producten zijn ook te bedrukken met logo of speciale tekst. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Het glaswerk wordt keramisch bedrukt. Daarmee wordt u logo in het glas gebakken. De RVS fles kunnen we graveren of ronddrukken.

waterflessen_logo_bedrukken

Relatiegeschenk tip! Geef dit jaar een siroop cadeau!

We drinken te weinig kraanwater per dag. Om kraanwater nóg aantrekkelijker te maken hebben we een biologische siroop ontwikkeld, die lekker, gezond en van enkel natuurlijke producten is gemaakt. Benieuwd naar de smaken? Mail ons: info@krnwtr.nl

Ook een duurzaam relatiegeschenk met een boodschap geven? Laat je inspireren door KRNWTR! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 020-57 213 27

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Jouw bericht

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail