KRNWTR & UW BEDRIJF

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de KRNWTR formule. Perfect in te zetten in zowel het vitaliteitsprogramma als het MVO-beleid. Lees hier waarom KRNWTR bij ieder bedrijf niet mag ontbreken.

KRNWTR_duurzame_relatiegeschenken

#
Inspirerend

Wie goed onderneemt is een voorbeeld. Wie een voortrekkersrol inneemt, inspireert en stimuleert anderen om hem te volgen. Met KRNWTR krijgt kraanwater een gezicht. Het merk vertelt op sympathieke wijze een authentiek verhaal. Je vermindert de milieubelasting en KRNWTR zorgt voor een positieve invloed op de werkvloer. Overstappen op KRNWTR inspireert klanten, bezoekers en medewerkers.

rvs-waterflessen-300px

#
Gezond

Als werkgever heb je ook de verantwoordelijkheid om voor je werknemers te zorgen. Medewerkers met overgewicht zijn een toenemend probleem. Vooral bij zittende beroepen wordt er te weinig bewogen. In combinatie met ongezonde voeding. Bedrijven die werken met het KRNWTR concept tonen aan dat werknemers méér kraanwater zijn gaan drinken. Ze drinken dus kraanwater in plaats van frisdranken.

waterkaraf

#
MVO

KRNWTR is meer dan alleen kraanwater. Als bedrijf vertel je het verhaal van het streven naar een duurzame en gezonde wereld met minder afval en minder verspilling. KRNWTR vertelt op sympathieke wijze een authentiek verhaal. Je betrokkenheid bij het welzijn en ontwikkeling van haar personeel, de maatschappij en het milieu wordt zichtbaar.

Meer over de KRNWTR waterkoeler >.

krnwtr-duurzame-waterkoeler-richtingwijzer

100 werknemers = 16.000 kg CO2 uitstoot besparen

Bedrijven zijn tegenwoordig CO2 bewust. Het verminderen van de CO2 uitstoot is dan ook een kernpunt van een duurzame bedrijfsvoering. Met KRNWTR bespaart een bedrijf met 100 werknemers bijna 16.000 Kg CO2 uitstoot.

CO2

100 werknemers = €8.500,- per jaar besparen

Profit is een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Overstappen op kraanwater heeft ook een financieel voordeel. U bespaart namelijk veel kosten. in vergelijking met plastic flessenwater.

Kosten

Kraanwater is goed voor uw medewerkers

75% van ons lichaam en hersenen bestaat uit water. We moeten ongeveer 1,5 liter water per dag drinken. Wie genoeg water drinkt is alerter en productiever. Met KRNWTR stimuleer je dit meer dan met onzichtbaar kraanwater. Wanneer uw personeel voldoende kraanwater drinkt, heeft dat verscheidene positieve voordelen voor hun gezondheid.

De voordelen van het drinken van water:

  • Wie veel water drinkt functioneert beter
  • Je kan beter onthouden en je concentreren
  • Het voorkomt hoofdpijn

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail