KRNWTR-tappunt + siropen bij Backbase

KRNWTR-tappunt & limonadebar bij Backbase in Amsterdam

Waterkoeler op kantoor

Steeds meer bedrijven maken gebruik van KRNWTR. Het past perfect bij het vitaliteitsprogramma en het MVO-beleid. KRNWTR zorgt voor minder afval en lagere  inkoopkosten. En er wordt meer water gedronken op kantoor. Want 2 liter water per dag drinken is best lastig. Bedrijven als Landal Greenparks, SAS, Attradius, Atlassian, Circl van ABN-AMRO en Backbase plaatsen de KRNWTR waterkoelers en/of siropen. De KRNWTR-waterkoelers mogen ook niet bij uw bedrijf ontbreken. Wij vertellen u graag meer.

Richtingwijzer_leidingwatertkoeler_300px

KRNWTR inspireert

Met KRNWTR geven we kraanwater een gezicht. We vertellen op sympathieke wijze een authentiek verhaal. Je vermindert de milieubelasting en water drinken is goed voor de gezondheid. Overstappen op KRNWTR inspireert klanten, bezoekers en medewerkers.

duurzame rvs waterflessen

KRNWTR is gezond

De werkvloer wordt steeds meer een gezonde omgeving. Medewerkers met overgewicht zijn een toenemend probleem. Bedrijven die werken met het KRNWTR concept tonen aan dat werknemers méér kraanwater zijn gaan drinken. Ze drinken dus kraanwater in plaats van frisdranken.

waterkaraffen

KRNWTR is duurzamer

KRNWTR is meer dan alleen kraanwater. Als bedrijf vertel je het verhaal van het streven naar een duurzame en gezonde wereld met minder afval, minder verspilling en minder CO2 uitstoot.  KRNWTR is lokaal, lekker & gezond. Betrokkenheid bij het welzijn van personeel & het milieu wordt zichtbaar.

watertappunt horeca school kantoor

100 werknemers = 16.000 kg CO2 uitstoot besparen

Bedrijven zijn tegenwoordig CO2 bewust. Het verminderen van de CO2 uitstoot is dan ook een kernpunt van een duurzame bedrijfsvoering. Met KRNWTR bespaart een bedrijf met 100 werknemers bijna 16.000 Kg CO2 uitstoot.

100 werknemers = €8.500,- per jaar besparen

Profit is een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Overstappen op kraanwater heeft ook een financieel voordeel. U bespaart namelijk veel kosten. in vergelijking met plastic flessenwater.

Kraanwater is goed voor uw medewerkers

75% van ons lichaam en hersenen bestaat uit water. We moeten ongeveer 1,5 liter water per dag drinken. Wie genoeg water drinkt is alerter en productiever. Met KRNWTR stimuleer je dit meer dan met onzichtbaar kraanwater. Wanneer uw personeel voldoende kraanwater drinkt, heeft dat verscheidene positieve voordelen voor hun gezondheid.

De voordelen van het drinken van water:

  • Wie veel water drinkt functioneert beter
  • Je kan beter onthouden en je concentreren
  • Het voorkomt hoofdpijn

Bedrijven die zijn overgestapt op KRNWTR
KRNWTR watertappunten-klanten
krnwtr-watertappunt-voordelen
Leidingwatertappunt-gem_noordoostpolder
MEER INFORMATIE?
CONTACT
WEBSHOP
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK