APPdate: 15% voor kraanwater-in-de-horeca-app via crowd funding

4 dagen na de start van de crowd funding actie voor de KRNWTR-app, staat de teller op 15%. Inmiddels hebben bijna 50 investeerders een bijdrage geleverd. De geïnvesteerde bedragen variëren van 2,50 tot 75 Euro.

Hieronder een aantal reacties van investeerders:

Maarten zegt: “Wil die App!”

Liek zegt: “Ik ben al de trotse beziiter van een KRNWTR Bidon, maar wil gerust een klein bedrag steken in dit super-initiatief!”

Miriam zegt: “Die app moet er gewoon komen!”

Annemieke zegt: “Water kost (praktisch) niks en moet gewoon als service worden verstrekt… zeker als je een fles wijn bestelt. Desnoods € 0,50 of € 1,- voor het afwassen en serveren, maar geen € 8,- voor een fles merk-water, dat hetzelfde is als het (Utrechtse) kraanwater.”

Bureau Cambium zegt: “Ter motivatie van de horeca ,..wellicht geen slecht plan,…uiteindelijk zal deze app natuurlijk overbodig worden,…want alle horeca gaat gewoon weer kraanwater schenken natuurlijk……….”

Waar wacht je nog op? De KRNWTR-app is dé kans om horeca te laten zien dat jij het schenken van kraanwater waardeert, en om te laten weten dat het niet schenken ervan in 2013 absoluut niet meer kan!