KRNWTR app met glas waterMet de KRNWTR-app stimuleer jij duurzaamheid in de horeca. Want, waarom verpakt bronwater uit Frankrijk, België of Italië importeren? Ons kraanwater is lekker, gezond en vele malen beter voor ons milieu dan bronwater. Vreemd dat we niet altijd kraanwater kunnen bestellen in de horeca (gratis of tegen een redelijke vergoeding).

 

Available-on-Google-Play Available-at-APP-Store

Met de KRNWTR-app kun je hier iets aan doen. Je kunt aangeven of je in een restaurant kraanwater hebt gekregen en wat je van het kraanwaterbeleid vindt. Zo beloon je de ondernemer die het goed doet en stimuleer je de ondernemer die geen kraanwater schenkt dit in de toekomst wel te doen. Middels de KRNWTR-app maken we samen inzichtelijk welke horecazaken kraanwater serveren en welke niet. Zo zorgen we ervoor dat meer zaken kraanwater zullen schenken.
Je kunt 3 reacties geven over het kraanwaterbeleid:

krnwtr_app_roodkrnwtr_app_groenGroen = Ja, ik heb kraanwater gekregen. Gratis of tegen een acceptabele vergoeding.
Oranje = Ja, ik heb kraanwater gekregen, maar met enige tegenzin. Het heeft veel moeite gekost of tegen een te hoge prijs.
Rood = Nee, geen kraanwater gekregen. Hierbij kun je aangeven of dit voor jou een reden is om (voorlopig) niet meer terug te komen.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail