Filmsterren krijgen geld om reclame te maken voor bronwater

Veel beroemdheden drinken in het openbaar water uit pakken en flesjes. De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston (foto) bijvoorbeeld. In een grote reclamecampagne drinkt zij Smart Water, een bronwatermerk uit Amerika, gemaakt door Coca Cola. Of Beyonce, voor Smart Water. Zij krijgen hiervoor heel veel geld, omdat zij bekend is en andere mensen het gedrag van bekende mensen graag nadoen.

Veel muziekbandjes en sporters vragen ook om bronwaterflesjes in kleedkamers. Dit is vaak in sponsorcontracten opgenomen. De wereldberoemde golfer Tiger Woods wil bijvoorbeeld altijd koude flessen Evian-water tot zijn beschikking hebben. Erg jammer, want voor veel jonge mensen is iemand als Tiger Woods een groot voorbeeld. Als hij dus bronwater drinkt, doen veel andere mensen zijn gedrag na.

Het zou daarom mooi zijn als ook bekende mensen zoals voetballers, filmsterren en popbandjes kraanwater gaan drinken in plaats van bronwater. Dit zou een grote stap in de goede richting zijn.

Heb jij een idee hoe we deze beroemdheden kunnen overtuigen van kraanwater? Laat het ons weten en laat een reactie achter.

Rihanna maakt gelukkig reclame voor kraanwater. Gratis.